24 órás nyugdíjas rendezvényt szervezett a BVSZSZK


Április 17-én került megrendezésre a 24 órás idősek alkalma a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ Családi kör Idősek Klubjában és Fogyatékosok Nappali Intézményében.

E rendezvényt nagy készület előzött meg. Három ok volt, amiért erre a 24 órás programra vállalkoztunk:

Első ok:

A nevünk családi kör, ami nem véletlen, mert itt ezen a telephelyen egy nagycsalád található. Mint minden családnak jó, ha együtt lehetnek, ezért itt is ez volt az elsődleges célunk.

Második ok:

Mivel egy olyan korban élünk, amikor az idős embertársainkat nem tekintik értéknek, ezért szerettük volna megmutatni, hogy ők is értékesek. Nagy erényeik az akaraterő, kitartás, kreativitás, megbízhatóság.

A harmadik ok:

Múlik felettünk az idő, de nem mindegy, hogy hogyan telnek el napjaink. Itt, és a település többi klubjában is, mi értékes programokat kínálunk fel, hogy változatosan teljenek az idős emberek napjai, mindenki kedvére tudjon a lehetőségekből választani.

Programok voltak:

Délelőtt: Zenés reggeli, születésnap ünneplés, táncház

Ebéd

Délután: Favágók előadás, hip-hop táncbemutató, versenytánc bemutató

Táblarajz,Vad Gábor zenélt,Tűzkör előadása + Jurt Klára tűztánca

Este: Szerenád, vetélkedő

Éjféli lakoma + tombolahúzás

Egészségcentrum, Film vetítés, kézműves foglalkozás

Reggeli torna

Harmat áhítat

Ui: Mivel az öregedés természetes velejárója embervoltunknak, ezért az idős ember felelőssége nem kicsi az élet eme szakaszában, de a körülöttük lévők felelőssége is legalább ilyen nagy az idősek felé, hogy új távlatokat és megtapasztalásokat szerezhessenek közöttünk. E cél vezérel bennünket továbbra is.

Dumáné Durkó. Anna

Tételek: 1 - 20 / 53 (3 oldal)

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 24_ora 29KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!