ÚJ NÉVVEL INDUL A BÉKÉSI KÉZICSAPAT


Megjelent: 2015 Július 9. ( Csütörtök ) 14:17
Módosítva: 2015 Július 13. ( Hétfő ) 13:15
A békési kézilabdások még a nyári szünet utolsó heteit élvezik ki, viszont a háttérben már jelentősen folynak a munkák és az előkészületek az új szezonra. Ennek eredményeként született meg az a szerződés, a Békési Férfi Kézilabda Club és a Békés-Drén Környezetvédelmi, Víz- és Mélyépítési Kft. között, ami keretbe foglalja, hogy névadó szponzorként a Club mellé áll a vállalkozás.

Mindenki számára ismert a nagy múltú Békés Drén Kft, akik környezetvédelemben, vízminőség védelemben, mélyszivárgó rendszerek építésében és üzemeltetésében alakulásuk óta piacvezető vállalkozás Magyarországon. A békési székhelyű cég jelenleg úgy döntött, hogy a kézilabda utánpótlás nevelés mellé áll.

- Békésen régóta jelentős szerepe van a kézilabdázásnak. Amit a Békési FKC az elmúlt évek alatt újra felépített az utánpótlás területén az példamutató lehet sok egyesület számára. Egyik sportág se foglalkozott még ennyire mélyen az utánpótlás kiépítésével városunkban. Látok fantáziát a békési kézilabdázás jövőjében, ezért is döntöttem úgy, hogy a Békési Férfi Kézilabda Club mellé állunk anyagi segítségünkkel is. – mondta Barkász Sándor, a Békés Drén Kft. tulajdonosa.

A szerződés megkötése megtörtént, ami a továbbiakban változást eredményez a Club életében, ugyanis a továbbiakban Békés Drén Kézilabda Klub néven indulnak csapataink a bajnokságban.

- Egy újabb elismerésnek tekintem ennek a szerződésnek a létrejöttét. A városunk egyik legnagyobb cége látta meg azt a törekvésünket, hogy az országnak minél több magyar korosztályos válogatottat nevelhessünk. Ezen az úton haladunk tovább és a közösen felállított jövőképet együtt próbáljuk elérni ettől a szezontól. - mondta Polgár Zoltán, a Békési FKC ügyvezetője.

Reméljük, ezzel egy újabb mérföldkövet tud majd elérni a békési kézilabdázás. Az óvodásoktól a felnőtt korosztályig kiépítette az alapot a Békési FKC. Ezekből a jó alapokból szépen lehet tovább építkezni az elkövetkező években. Július 20.-án megkezdődnek az edzések minden korosztály számára. Kemény munka vár a fiúkra, akik immár egy új névvel indulnak a bajnokságban.

Hajrá Békés! Hajrá Békés-Drén Kézilabda Klub!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!