A Békési TE ökölvívója a Junior Világbajnokságon!


Megjelent: 2015 Szeptember 1. ( Kedd ) 21:29
Módosítva: 2015 Szeptember 3. ( Csütörtök ) 13:15
Ferhat Nassim képviseli Magyarországot Szentpéterváron.

A Békési TE ökölvívója, Ferhat Nassim fogja képviselni Magyarországot szupernehézsúlyban a 2015.09.04.-2015.09.12. között Oroszországban, Szentpéterváron megrendezésre kerülő Junior Ökölvívó Világbajnokságon. Nassim a tavalyi évben megszerzett Magyar Bajnoki bronzérmének és némi szerencsének is köszönhetően került az induló csapatba, miután az első számú jelölt sérülés miatt nem tudta megkezdeni a felkészülést, és vállalni a részvételt. Így a tavalyi év bronzérmese, a Békési TE versenyzője Ferhat Nassim lépett elő első számú indulónak.

Nassim augusztus 17-e óta a tatai edzőtáborban teljes erőbedobással készül a válogatott kerettel, ahol Maczik Pál a Békési TE edzője is segíti felkészülését, mint keretedző. A felkészülés szeptember 02-ig tart, amikor a magyar válogatottal mindketten kiutaznak a szeptember 04-én kezdődő világbajnokságra, Szentpétervárra.

Békési TE ökölvívói a fentieken túl a tervek szerint legközelebb a szeptember 19-én Kiskunhalason megrendezésre kerülő Dél-Alföldi Régiós Versenyen fognap ringbe lépni, valamint egy héttel később a serdülő országos bajnokságon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!