Értékes győzelem Nyírbátoron


Szombaton csapataink az újonc Nyírbátorhoz utaztak az NBI/B-s 3. fordulóban.

A hazaiak számára előnyösebben sikerült a mérkőzés eleje, hétméterest hibázott a Békés és az első három gól hazai oldalon született. Azonban a 10. percre hirtelen hátrányát le is dolgozta a Békés-Drén KC és már 3-3-t mutatott az eredményjelző. A folytatásban egy kiélezett küzdelmet láthattak a nézők, amiből a félidő végére egy góllal jobban jött ki a Békés. A szünet után hasonlóan folytatódott a meccs, egyik csapat sem tudott előnyre szert tenni. Majd a félidő közepétől sikerült más sebességbe kapcsolnia csapatunknak és percről percre növelte előnyét a nyírségiekkel szemben. Így végül sikerült fegyelmezett, taktikus játékkal értékes idegenbeli győzelemmel zárni a napot.

Nyírbátori KC–Békés Drén KC 19–26 (9–10)
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés.
Békés: DOMOKOS D. – HERCZEG J. 10 (4), Kovács A. 1, CIFRA T. 5, Polgár T. 1, Fedor B. 2, Gazsó P. 2. Csere: Vikor F., Styop M. (kapusok), Kopcsák J., HORVÁCKI M. 4, Horváth D. 1, Domokos I., Sipeki L., Felföldi G., Szász B. Edző: Kádas László.
A Nyírbátor legjobb góldobói: Csébi 7, Kovács Á. 4 (2).
Kiállítások: 12, ill. 16 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 5/4.


Kádas László: – Idegenben is húsz kapott gól alatt tudtuk tartani az ellenfelünket, ötletes támadójátékunk pedig biztosította a győzelemhez szükséges pluszt. Gratulálok a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!