Veretlenek a fiatal békési juniorok


Junior csapatunk, csak úgy mint a felnőttek hétvégén Nyírbátorra utaztak. Kicsit nehezen kezdte a mérkőzést csapatunk, ám így is az előny a fiúknál volt az első perctől kezdve.

A félidő második felében felerősödött a békésiek védekező munkája, amiből labdákat szereztek és gyors gólokat értékesítettek belőlük. Így a 21. percben már 10-19 volt a meccs állása. Ezzel az előnnyel már nyugodtabban kézilabdáztak a fiúk a második félidőben is, így lehetőséget tudott biztosítani minden játékosának Papp Bálint edző. Végül 32-39-es végeredménnyel újabb két pontot gyűjtött be fiatal junior csapatunk az idősebbek között. A 3. forduló után veretlenül csapatunk az első háromban van a tabellán, a szintén 6 pontos Algyő és Ózd csapataival.

VIZIZ-Nyírbátor - Békés-Drén KC 32 - 39 (16-24)

Békés: Borbély I., Takács Sz., Pankotai B., Baranyai M. 2, Pacsika M., Dénes Á. 5, Kiss R. 5, Mándy T. 2, Kiss S. 1, Dékány P., Szász B. 7, Vass E. 6, Kecskés B. 6, Magyar B. 3, Ötvös T. 2.

Nyírbátor legjobb dobói: Lapos P. 7, Kondás Gy. 7, Albecz B. 7

Papp Bálint (edző): - Újabb magabiztos győzelmet arattunk, egy gól gazdag mérkőzésen. Miután védekezésünk felkeményedett onnantól kezdve csak a különbség volt kérdés. Gratulálok a csapatnak!

Gratulálunk a csapatnak! A 4. fordulóban junior csapatunk pihenő napos, következőre az Ózd ellen lépnek majd pályára.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!