Ismét InnovaTurné Békéscsabán az AutoMobil Körösnél!


Forrás: AutoMobil Körös KFT
Helyszin: Békéscsaba , Szarvasi u. , 74
2015. november 13-18 között.

2007-ben rendezte meg először a Volkswagen az Innovációs Napot, mely az elmúlt években InnovaTurné elnevezéssel, országos rendezvény sorozattá vált azzal a céllal, hogy a vásárlók közvetlenül is találkozhassanak a márka technikai megoldásaival és újdonságaival.

Az ötlet onnan ered, hogy a márkakereskedésekben többnyire a nagyobb érdeklődésre szert tartó modellek találhatóak meg tesztautóként, s ezáltal a vevők legtöbb esetben csak a katalógusokban találkozhatnak a Volkswagen által kínált egyedi, innovatív megoldásokkal. Ezek megismerése azért is fontos, mert közlekedésbiztonság vagy a vezetési komfort szempontjából jelentős előnyöket nyújthat a leendő autótulajdonosok számára, és amelyek kipróbálása segítheti a vásárlással kapcsolatos döntésmeghozatalát.

A Volkswagen InnovaTurné idei kínálatában a korábbi gyakorlattal megegyező módon ismét egyedi, különleges Volkswagenek vonulnak fel, Az országos turnén egy elektromos és egy hálózatból is tölthető plug-in hybrid Golf, egy Golf Alltrack, egy Beetle Cabriolet, egy Golf R, egy Polo Blue GT, egy Touareg és a már említett Amarok próbálható ki.

Az innovatív extrák sorát olyan technikai megoldások adják, mint a 4MOTION négykerék hajtás, az elektromos és a hibrid hajtás, nagy teljesítményű TSI motorok, a BlueMotion és a CR TDI technológia, a DSG váltó és számos vezetéstámogató segédrendszer (aktív fényszóró, sávtartó asszisztens, parkoló automatika, távolságtartó tempomat).A flotta Volkswagen Polo Blue GTA legjobban felszerelt Polóban 150 lóerős 1,4 literes TSI benzinmotor dolgozik.

A 15 milliméterrel leültetett kisautó különlegességei közül kiemelkedik távtartós sebességszabályozója, tolatókamerája és városi vészfékfunkciója. Volkswagen e- GolfA második Magyarországon kapható elektromos Volkswagent is az Innovaturnén lehet közelebbről megszemlélni, sőt nulla kibocsátású tesztköröket is megtehetnek vele a környezetkímélő technológiák iránt érdeklődők. A 85 kilowattos (115 lóerő) villanyautó egy feltöltéssel 190 kilométer megtételére képes.

Fogyasztása 100 kilométerenként 12,7 kWh, álló helyzetből 100 kilométer/óra sebességre 4,2 másodperc alatt gyorsul. Volkswagen Golf GTEA hálózatból tölthető (plug-in) hibrid 75 kW (102 LE) teljesítményű elektromos motorja a 110 kilowattos (150 LE) 1,4 TSI aggregáttal közösen hajt, összesen 150 kW (204 LE) rendszerteljesítménnyel. 350 newtonméter maximális forgatónyomatékkal a Golf GTE álló helyzetből mindössze 7,6 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra.

Csak elektromos hatótávja 50 kilométer. Volkswagen Golf RA nálunk kapható legerősebb Golfot 300 lóerős kétliteres turbós motor hajtja, 10 milliméterrel ültették le, összkerék hajtása, adaptív lengéscsillapítása, sportosan kapcsolható DSG-váltója, 380 newtonméteres maximális nyomatéka és testre szabható sport módja igazi élményautóvá teszik. Volkswagen Golf AlltrackA 20 milliméterrel magasított kombi Golf terepen is megállja a helyét, 150 lóerős, kétliteres turbódízel motorja tökéletes összhangban működik hatsebességes DSG-váltójával. A nehéz helyzetekben 4MOTION összkerékhajtás segíti ki sofőrjét és utasait.

Különlegessége adaptív lengéscsillapítás-szabályzása. Csomagtere 605 literes. Volkswagen Beetle CabrioletA tornádópiros színű tesztautót 150 lóerős 1,4 literes takarékos benzinmotor hajtja, váltója DSG. A kényelmes kabriózást szélfogó háló garantálja. Különlegessége holttérérzékelője kiparkolássegítővel, valamint 400 wattos Fender hangrendszere. Volkswagen TouregA megújult nagytestű légrugós szabadidő-autót 263 lóerős dízel V6-os erőforrás hajtja, automatikus váltója tiptronic. Számos különlegessége közül kiemelkedik a kamerás rendszere: az első lökhárítóban, a külső tükrökben és a csomagtér ajtóban is található kamera a 360 fokos térlátáshoz. Klímaberendezése négyzónás, négy ülése fűthető.

Volkswagen Amarok Canyon a Volkswagen áruszállító terepjárója nem ismer lehetetlent, szabadidő-autóként és kemény munkagépként is megállja a helyét. A narancs metál fényezésű, Canyon kivitelű tesztautó különlegessége mechanikus differenciálzárja, távirányítós állófűtése. Kétliteres dízelmotorja 180 lóerős.

Regisztráció és további részletek: +36 30 664 2930 telefonszámon vagy a www.innovaturne.volkswagen.hu honlapon.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!