Dia Ilcsire esküszik! Referencia kozmetika üzemel Békésen!


Kovácsné Kozma Diána békési kozmetikus 10 éve a szakma megszállottja. Békésen egyedülálló Ilcsi Referencia kozmetikájában minden bőrproblémára megoldást talál. Erről beszélgettünk Diával:

Mi is az az Ilcsi ?

- Az Ilcsi, egy több mint 50 éves MAGYAR termékcsalád. Ilcsi néni egy magyar kozmetikus volt, ő indította el ezt a fantasztikus csodát, innen ered a név. A cég Budapesten működik, saját bio ültetvénnyel, laboratóriummal rendelkezik! Ők állítják össze a termékeket: a szüreteléstől a csomagolásig.

Mitől különleges ez a termékcsalád?

- 2014 májusában az Ilcsi termékcsalád Hungarikum lett, amit egyetlen kozmetikum sem mondhat el magáról! Természetes, friss minden bőrproblémára megoldást talál! Rengeteg gyümölcs és zöldség található a termékekben, ami egyértelműen látszik színéről és illatáról.

Milyen korosztályú vendégek járnak a Diána Kozmetikába?

- A tini illetve idős korú vendégeim is vannak. Különböző kezelésekkel minden bőrproblémára megoldást talál az Ilcsi kozmetikum!

Ránc, regeneráló, bőrfiatalító, hámlasztó kezelések, gyantázás, festés, smink. Kozmetikai ultrahanggal, illetve bőrfertőtlenítő gépi kezelésekkel várom régi és új vendégeimet.

Bejelentkezés, elérhetőségek:

Diana Kozmetika

Kovácsné Kozma Diána – Ilcsi referencia kozmetikus

Tel: + 36 30 / 291 3626

Békés, Tátra u.21.

Jelentkezz be, érdeklődj árakról, kezelésekről Facebook-on

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!