Harmadjára is Farsangi Forgatag a kulturális központban!


Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Békési Farsangi Forgatagot.

Lesznek itt finom édes lekváros fánkok, vidám, jelmezbe öltözött gyermekek és felnőttek, játszóház kicsiknek és nagyoknak és a tombolasorsolás sem marad el!

Az aulában helyi termék és mesterség bemutatók színesítik majd a programot, ahova szeretettel várjuk a helyi értéket előállítókat! A forgatagon való bemutatkozás/kipakolás díjmentes, az egyéb feltételekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken: veres.ildiko@bekesikultura.hu; 06/66 411 142; 06/20 542 39 39. Jelentkezési határidő: 2016. február 4. (csütörtök) 16.00 óra.

A délután során fellépnek a kulturális központban működő kiscsoportok, vendégünk lesz a Renko Acoustic Project és a farsangi forgatag estjét a Jazz Elek Trió műsora zárja majd.

Érdemes jelmezben jönni, hiszen idén is keressük a legviccesebb, legötletesebb és legmunkásabb jelmezeket. Minden jelmezben érkező meglepetést kap!

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)

Időpont: 2016.02.07. (vasárnap) 16:00

A rendezvényre a belépés ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!