​Adományt szállítottak a békésiek


Ismerősek lehetnek a családnevek: Hegyesi, Öreg, Paulcsik.

Békési vállalkozók, magánemberek alkotta csapat immár több éve szállítja a békési és környékbeli civilek, válallkozók, felajánlók adományait tertvértelepülésünk, Gyergyószentmiklós városába. A békési Önkormányzat több mint 60 üveg, - így 300 liter - ivólevet ajánlott fel, a Csapó Pékség pedig szilvalekváros papucsot küldött az otthonban élők számára. Az év több alkalmán kilátogatók elsősorban a Szent Anna Gyermekvédelmi Központba szállítják a békésiek felajánlásait, adományait, így történt ez most, március 18-án is.

Békési vállalkozók, magánemberek alkotta csapat immár több éve szállítja a békési és környékbeli civilek, válallkozók, felajánlók adományait tertvértelepülésünk, Gyergyószentmiklós városába.

A békési Önkormányzat több mint 60 üveg, - így 300 liter - ivólevet ajánlott fel, a Csapó Pékség pedig szilvalekváros papucsot küldött az otthonban élők számára.

Az év több alkalmán kilátogatók elsősorban a Szent Anna Gyermekvédelmi Központba szállítják a békésiek felajánlásait, adományait, így történt ez most, március 18-án is.

Fotó: Serfecz Dávid

Tételek: 1 - 20 / 86 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!