| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

​Adományt szállítottak a békésiekForrás: BékésMátrixMegjelent: 2016 Március 21. ( Hétfő ) 11:13
Frissítve: 2016 Március 21. ( Hétfő ) 11:17
Ismerősek lehetnek a családnevek: Hegyesi, Öreg, Paulcsik.

Békési vállalkozók, magánemberek alkotta csapat immár több éve szállítja a békési és környékbeli civilek, válallkozók, felajánlók adományait tertvértelepülésünk, Gyergyószentmiklós városába. A békési Önkormányzat több mint 60 üveg, - így 300 liter - ivólevet ajánlott fel, a Csapó Pékség pedig szilvalekváros papucsot küldött az otthonban élők számára. Az év több alkalmán kilátogatók elsősorban a Szent Anna Gyermekvédelmi Központba szállítják a békésiek felajánlásait, adományait, így történt ez most, március 18-án is.

Békési vállalkozók, magánemberek alkotta csapat immár több éve szállítja a békési és környékbeli civilek, válallkozók, felajánlók adományait tertvértelepülésünk, Gyergyószentmiklós városába.

A békési Önkormányzat több mint 60 üveg, - így 300 liter - ivólevet ajánlott fel, a Csapó Pékség pedig szilvalekváros papucsot küldött az otthonban élők számára.

Az év több alkalmán kilátogatók elsősorban a Szent Anna Gyermekvédelmi Központba szállítják a békésiek felajánlásait, adományait, így történt ez most, március 18-án is.

Fotó: Serfecz DávidEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=77261__adomanyt_szallitottak_a_bekesiek" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?