A Békési TE ökölvívói Algyőn léptek ringbe


A Dél-Alföldi Ökölvívó Régió területi versenyén jól szerepeltek a BTE versenyzői.

2016.04.24-én Algyőn rendezték meg a Dél-Alföldi Ökölvívó Régió soron következő területi versenyét. Az eseményen tizenegy ökölvívó klub hatvanhat versenyzője mérlegelt. A Békési Torna Egylet színeiben négyen indultak, és mind a négyűknek sikerült is ringbe lépni. Közülük hárman edzőmérkőzést játszottak, egy versenyzőnk pedig hivatalos mérkőzést bokszolt.

Római Ruben serdülő korcsoport 43 kg-ban edzőmérkőzést játszott a kecskeméti Bari István ellen, ifj. Maczik Róbert serdülő korcsoport 50 kg-ban edzőmérkőzést játszott a makói Kiss Zsolt ellen, és Római Antal, aki először lépett ringbe idegen ellenfél ellen, junior korcsoport 56 kg-ban szintén edzőmeccset bokszolt, ellenfele a kiskunfélegyházi Lantos István volt.

Andor Zoltán junior korcsoport 68 kg-ban hivatalos mérkőzésen egyhangú pontozással győzött a szegedi Fuksz László ellen.

Mind a négyen jól bokszoltak, egyre inkább kezdik megszokni a versenykörülményeket, és teljesítették a feléjük kitűzött elvárásokat.

A Békési TE ökölvívói a tervek szerint legközelebb május 26-28 között az Egerben rendezendő Bornemissza Gergely emlékversenyen fognak ringbe lépni.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!