Fellépésekkel teli programokkal zárul a Fregolina féléve


Hamarosan itt a tanévvége, a bizonyítványosztás ideje. A tanulási hajrában a Fregolina Társastánc Klub növendékei egy igen mozgalmas, fellépésekkel teli hó végére is gőzerővel készülnek.

Üde színfoltként május 21-én táncosaink közreműködnek a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban megrendezésre kerülő Európa és Országos Giri-sport Bajnokságon. Ezt követően május 26-án 18:00 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban kerül majd sor a Fregolina Társastánc Klub Évzáró bemutatójára, melynek belépődíja: 800 Ft/fő. Május 27-én a Fürkész Óvoda Évzáró ünnepségén lépnek fel, majd május utolsó vasárnapján a Dánfoki Üdülőközpontban megrendezésre kerülő Városi Gyermeknapon is találkozhatnak a Fregolinásokkal. A rendezvényekkel kapcsolatos bővebb információt megtalálhatja a honlapunkon! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Üde színfoltként május 21-én táncosaink közreműködnek a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban megrendezésre kerülő Európa és Országos Giri-sport Bajnokságon. Ezt követően május 26-án 18:00 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban kerül majd sor a Fregolina Társastánc Klub Évzáró bemutatójára, melynek belépődíja: 800 Ft/fő.

Május 27-én a Fürkész Óvoda Évzáró ünnepségén lépnek fel, majd május utolsó vasárnapján a Dánfoki Üdülőközpontban megrendezésre kerülő Városi Gyermeknapon is találkozhatnak a Fregolinásokkal.

A rendezvényekkel kapcsolatos bővebb információt megtalálhatja a honlapunkon!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!