Vállalkozásom története – BrinGabi!


Hogyan lesz egy szállítmányozási koordinátorból vállalkozó? Mi az a két szolgáltatás, ami egyedivé teszi kerékpárszervizét és vásárlói is megőrülnek érte? Németi BrinGabival beszélgettünk vállalkozásáról.

Békés Mátrix:

Egy szállítmányozási cég posztját hagytad ott, hogy vállalkozó lehess, miért váltottál?

Németi Gábor:

A cég ahol dolgoztam összébb húzta magát, állások szűntek meg és bár több ajánlatot is kaptam, hasonló vagy szállítmányozási munkára, jobban szerettem volna, ha családom közelében maradhatok, ezért döntöttem úgy, hogy a magam ura leszek.

B.M.:

Honnan jött a kerékpárszerviz ötlete?

N.M.:

Szeretek bütykölni, mások által is elég alaposnak mondott vagyok, ha javításról van szó, Békésen pedig rengeteg a kerékpár, édesanyámék házban pedig lett hely, szóval minden adott volt hozzá és belekezdtem. Ráadásul ezen a környéken nincs szerviz a közelben, nagyon sokan mondták, hogy örülnek neki, mert útba fogok esni.

B.M.:

Mennyire támogatott családod ebben?

N.M.:

Először kicsit megrémültek, de aztán már – látva, hogy mekkora igény van a munkámra – teljes szívvel mellém álltak.

B.M.:

Bár Békésen több szerviz is van, mégis már a nyitás pillanatától folyamatosan el vagy látva munkával és van két olyan szolgáltatásod, amiért megőrülnek az ügyfeleid!!!!

N.M.:

Valóban a nyitás óta folyamatosan dolgozom, és tényleg az történik, hogy aki egyszer javíttat nálam az újabb és újabb kerékpárokat hoz, sokszor komplett családok biciklijeit kell rendbe szedni úgy, hogy először csak a gyerekük kerékpárját hozzák el, végül már a nagymama padlásról leszedett régi Csepeljét is ki kell hogy pofozzam.

Természetesen mosás nélkül nem engedem el a kerékpárokat. Javítás után mindig megmosom, megtisztítom őket, sokszor nem csak vízzel, hanem különböző szerekkel is megkezelem és az ügyfelek nagyon hálásak ezért, nem csak újra jó lesz a kerékpár, de általában a lehetőségekhez mérten csillog – villog J

Ja és ha valaki már törzsvásárlóm, akkor javításra szoruló kerékpárjához hasonló cserekerékpárt is biztosítok neki – ezt is imádják, mert nincs kieső idejük, pár perc és már siethetnek is tovább. Sok dicséretet kapok.

B.M.:

Akkor ha valaki beesik hozzád, hogy defektje van, vagy leesett a lánc és nem tudja helyre tenni, akkor azonnal tudsz esetleg segíteni?

N.M.:

Nagyon sokszor segítek úton lévőknek, munkába tartóknak, miattuk is van a csere kerékpár szolgáltatás, de általában nagyon gyorsan meg tudom oldani az ilyen problémákat. Természetesen van, amikor feltorlódik a munka, vagy időigényesebb a szerelés, ekkor mondom az időpontot, mikor lehet érte jönni, vagy telefonálok, ha kész vagyok a javítással.

B.M.:

Alkatrésszel bőven el vagy látva, de használt német kerékpárokat is árusítasz, mekkora az igény rá?

N.M.:

Igen, már nyitáskor is tartottam belőlük, sok vásárlómnak van szükséges egy másodkerékpárra, ami kényelmes, könnyű, váltós és nem akar egy vagyont költeni rá. Figyelem az igényeket és eszerint hozom őket. Volt, hogy a cserekerékpárba szerettek bele és már vissza sem adták, hanem megvették.

B.M.:

Sok sikert kívánok a vállalkozásodhoz!

N.M.:

Köszönöm, és ha kerékpárral van gond, szívesen állok mindenki rendelkezésére!

BrinGabi

Kerékpárszervíz és kerékpárbolt

Békés, a Kígyó és a Teleky utca sarkán

Tel: 30 603 8773

Nyitva H - P 8 és 17

Szo: 9 és 13 óra között

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!