Sportosztály indul elsősöknek a Reformátusban!


Részletek:

A leendő elsős osztály Székely Edit tanító fogja vezeteni:

Székely Edit vagyok, 2013-ban szereztem diplomát Szarvason, a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar, tanító szakán.

A főiskolán a testnevelés és sport műveltség területet választottam, mellyel a testnevelést 6. osztályig taníthatom.

Általános és középiskolai tanulmányaimat is intézményünk diákjaként végeztem, és immár 4. éve dolgozom itt, mint délutános tanító.

Délutános foglakozásaimon vallom, hogy a jó kedvvel végzett tevékenység eredményes tanuláshoz vezet. Munkám során, figyelembe veszem a gyermekek egyéni képességeit, és segítem őket a helyes tanulási technikák elsajátításában. Több délutáni, tanórán kívüli programmal is színesítem a tanulók hétköznapjait, például: színházlátogatás, kézműves foglakozások, valamint sport foglakozásokon való részvétel.

Örülök, hogy városunkban is sok gyermek többféle sportág közül választhat. Osztályomban is több gyermek sportol rendszeresen. Úgy gondolom, ez segít a kommunikációs készség fejlesztésében, az egymáshoz való alkalmazkodásban, növeli az empátiát és a segítőkészséget.

Fontosnak tartom a gyermek, a szülők és az iskola hármas egységét, hiszen az együttműködés megkönnyíti az utat a legjobb eredmények eléréséhez.

Munkám során mindig keresem a kihívásokat, az új lehetőségeket. Idén például elvégeztem a szenzomotoros szemléletű "Állapot és mozgásvizsgálat" továbbképzést, amit majd alkalmazni tudok a munkámban.

Pedagógiai hitvallásom:

"Azért vagyok pedagógus, hogy a természetnek nyers gyémántját szép vigyázattal csiszoljam kristályba." Németh László


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!