Égett a Kisze-báb a SZKIRG felső tagozatán


2017. február 17-én délután a SZKIRG Szánthó A. utcai felső tagozatán is megrendeztük farsangi bálunkat.

2017. február 17-én délután a SZKIRG Szánthó A. utcai felső tagozatán is megrendeztük a farsangi bálunkat. A jelmezes felvonulásra több gyermek nevezett be. Egyéni és csoportos jelmezesek között versenyt hirdettünk:- egyéni jelmezes kategóriában győzött Michael Jackson, 2. lett a fiú rendőr, 3. helyet megosztva a szobalány és a lány rendőr kapta,- csoportos jelmez kategóriában a legók lettek az elsők, 2. lettek a zombik, és a 3. helyet megosztva a 3. ikerpár és a baltás gyilkosok kapták.A gyerekek választása alapján idén álarckészítő versenyt hirdettünk. Szebbnél szebb álarcok közül választhatott a zsűri.

Nem volt könnyű dolguk.Idén is megrendeztük a Ki mit tud?-ot, amelyen főleg táncos és énekes produkciókat adtak elő a fellépő gyerekek. Ennek eredménye: 1. Sipaki Ildikó tornagyakorlata, 2. Julian tornagyakorlata, 3. pedig Kósa Barbi énekszáma lett. Csoportos kategóriában az 5. d-s lányok hiperaktív tánca kapott jutalmat. Különdíjas lett a 8. c-sek csapata, akik énekkel kísérték videós összeállításukat.A Kisze-báb elégetése után a tornateremben folytatódott a program diszkóval, a folyosón pedig tombolasorsolással. Minden nyereménynek meglett a gazdája.

A fődíj 2 torta volt. A jó hangulatért a diszkósok feleltek, a tele hasakért pedig a büfét megrendező osztályok. Mindenki jól érezte magát. Várjuk, hogy kitavaszodjék.

Földesi Magdolna (diákönkormányzat-patronáló tanár)

Köszönjük a fotókat Domokos Julianna nyugdíjas kolléganőnknek!

Tételek: 1 - 20 / 64 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!