E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Köpölyözés és más újdonságok a Lilla Egészségműhelyben!Forrás: Lilla EgészségműhelyMegjelent: 2017 Március 20. ( Hétfő ) 11:29
Köpölyözést és speciális hideg-meleg terápiás izomlazítást is kérhet a Lilla Egészségműhelyben

Köpölyözéssel a narancsbőr ellen?

"A köpölyözés nagyon jól alkalmazható narancsbőr kezelésére, illetve helyi fogyasztásra, mint például a comb, has vagy a far területe. A bőr rugalmas és feszes lesz a kezelés során. Az adott területen lévő pangások is nagyon jól oldhatók, amely után a fogyás látványosabbá válik.

Hatása nemcsak a bőr és bőr alatti szövet sejtjeinek mélyéig jut, de az izomburokba is. Értágító hatású, azaz fokozza a helyi véráramlást, ezáltal pedig a bőrben, kötőszövetekben, izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását, illetve a lebomlott anyagcsere termékek eltávolítását.

A köpölyözés, a reflex zónák ingerlésének egyik legerősebb módja. A gyakorlat során vákuumot hozunk létre a köpölyben, ez szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen. Ennek hatására lazulnak az izmok, és javul a terület vérellátása. Az e szelvényből kiinduló pozitív ingerek, hasonló pozitív elváltozásokat eredményeznek a zónához tartozó belső szervekben is, javítva azok vérkeringését, anyagcseréjét.

A svédmasszázs speciális változata is kipróbálható a Lilla Egészségműhelyben!

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta, az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Hatásai:

- fellazítja az izmokat
- csökkenti a hát- és gerincfájást
- fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését
- kedvezően befolyásolja az emésztést
- élénkíti a vérkeringést, bőrünk visszakapja ruganyosságát
- frissít, kondicionál
- oldja a stresszt
- segít megszüntetni az alvászavarokat
- gyorsítja a sérülések utáni felépülést
- csökkenti a fejfájást, és általában a fájdalmat

A Lilla Egészségműhelyben a svédmasszázs speciális változata is megtalálható, hideg-meleg terápiás eljárással kiegészítve, mely lávakövek alkalmazásával történik. Ez nagyban segít a fájdalommentes izomlazításban és az ízületi fájdalmak csökkentésében.

Tel.: 70 77 254 23

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?