Évzárás Orosházán


Évzáró Közgyűlést tartottak 2017. március 25-én az Orosházi Polgárőr Egyesület tagjai.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett, Pető Krisztián r. főtörzszászlós az Orosházi Rendőrkapitányság részéről, Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Jedlinszki Béla az egyesület elnöke köszöntötte a Közgyűlésen megjelenteket. Beszámolt az egyesület 2016 évi munkájáról , eredményeiről, felmerült problémákról. Ismertette a 2017 évi feladatokat. A pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelen lévőkkel és megköszönte a 2016-ben végzett munkát a polgárőröknek. Az egyesület munkáját jónak értékelte. További tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Pető Krisztián r. főtörzszászlós, az Orosházi Rendőrkapitányság nevében megköszönte azt az áldozatos munkát, melyet a polgárőrök végeztek Orosháza közbiztonsága érdekében.

Elfogadták a 2016. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat és az Alapszabály módosítását, továbbá megszavazták 2017. évre a költségvetési tervezetet.

Finom vacsora elfogyasztásával zárult a Közgyűlés.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!