Akinek fontos a nemzeti függetlenség, vegyen részt a nemzeti k


Ezekben a napokban érkeznek a postaládákba a kormány által küldött nemzeti konzultációs kérdőívek.

Magyarország és a magyar kormány óriási csaták, döntő ütközetek előtt áll. Brüsszel hatalmi törekvései már a nemzeti szuverenitásunkat, a családok megélhetését, a biztonságunkat veszélyeztetik. Brüsszel egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni. A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól.

Márpedig, ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor nem a magyar emberek járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és az adókról akkor csak a multik járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország is tele lesz bevándorlóval.

A Brüsszellel vívott harcokhoz a kormány a magyar emberek támogatását kéri.

Az Állítsuk meg Brüsszelt! címmel indított nemzeti konzultációban 6 kérdést található, mindegyik kérdés tulajdonképpen a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól.

Ezekben a kérdésekben a kormánynak és a kormánypártoknak határozott véleménye van, de szeretnénk lehetőséget adni a magyar embereknek is, hogy elmondhassák véleményüket.

Akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét.

A kérdőíveket május 20-ig lehet visszaküldeni.

A konzultációs íven a következő kérdések szerepelnek:

  • Brüsszel veszélyes lépésre készül. A rezsicsökkentés eltörlésére akar kényszeríteni bennünket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
  • Az 1. kérdés a rezsicsökkentésről szól. Brüsszel a hatósági energiaárak eltörlésével gyakorlatilag a rezsicsökkentés eltörlésére készül, ez a multiknak kedvezne és a magyar családok rezsidíjai így ismét az egekbe emelkedhetnek. Meg kell védeni a rezsicsökkentést!

  • Az elmúlt időszakban egymást követték a terrortámadások Európában. Ennek ellenére Brüsszel kényszeríteni akarja Magyarországot, hogy az illegális bevándorlókat engedjük be. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
  • A 2. kérdés a bevándorlás politikáról szól. Brüsszel ez év közepére ki akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát, arra akar kényszeríteni, hogy bontsuk le a fizikai és a jogi határzárat, és engedjük be a migránsokat. Nagyon fontos az emberek támogatása, hogy a kormány szembe tudjon szállni Brüsszellel és a bevándorláspárti erőkkel.

  • Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
  • Egyre több külföldről támogatott szervezet működik Magyarországon azzal a céllal, hogy hazánk belügyeibe átláthatatlan módon beavatkozzon. Ezek működése veszélyeztetheti függetlenségünket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
  • A 3. és 4. kérdés azokról a migránspárti külföldről pénzelt szervezetekről szól, akik segítik a tömeges illegális bevándorlást és még pénzt is keresnek rajta, ezért a tüntetésekkel és a sorozatos támadásokkal meg próbálnak nyomást gyakorolni a magyar bevándorlás politikára.

  • Magyarországon az elmúlt években azért volt eredményes a munkahelyteremtés, mert a saját utunkat jártuk. Brüsszel azonban támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
  • Magyarország elkötelezte magát az adócsökkentés mellett. Brüsszel most emiatt is támadja hazánkat. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
  • Az 5. illetve a 6. kérdés a munkahelyteremtő intézkedésekről illetve az adócsökkentésekről szólnak. Brüsszel ezekben is el akarja venni a döntés jogát a tagállamoktól. Nem szabad engedni, hogy Brüsszel diktálja nekünk, hogy milyen gazdaságpolitikát folytassunk, és mennyi adót fizessünk. Továbbra is mi magunk akarunk dönteni a magyar gazdaság jövőjéről és az adócsökkentésekről. Amióta Magyarország saját útját járja, a gazdaság erősödik, csökkennek az adók és nőnek a bérek.


    Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!