Mezőhegyesen is évet értékeltek


Évzáró Közgyűlést tartottak 2017. május 20.-án a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőrség tagjai.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Szepesi Sándor r. alezredes Battonyai Határrendészeti Kirendeltség vezetője, Zsótér Attila r. őrnagy Mezőhegyesi Rendőrőrs parancsnoka.

1 perces néma főhajtással emlékeztek meg a nemrég elhunyt polgárőrtársakról

A jegyzőkönyvvezető és a két hitelesítők megválasztása után elfogadták a napirendi pontokat. Vetró Sándor az egyesület elnöke részletesen beszámolt az egyesület 2016. évi munkájáról, elért eredményeiről. Kitért a 2017. évi feladatokra is. A pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel. Megköszönte a 2016-ben végzett munkát a polgárőröknek. Ismertette 2017. évben a Polgárőrség előtt álló feladatokat. Az egyesület munkáját jónak értékelte, további tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Szepesi Sándor r. alezredes Battonyai HRK vezetője megköszönte a járőrszolgálatokat, melyet a polgárőrök végeztek a lakosság és az ország biztonsága érdekében. Továbbra is számít a polgárőrök önzetlen tevékenységére.

Elfogadták a 2016. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2017. évre a költségvetési tervezetet.

Szepesi Sándor r. alezredes Battonyai HRK vezetője egy polgárőrnek adott át Oklevelet kiváló polgárőri tevékenységéért, melyet a lakosság és az ország védelme érdekében végzett.

Zsótér Attila r. őrnagy Mezőhegyesi Rendőrőrs parancsnoka kettő polgárőrnek adott át Oklevelet a közbiztonság és bűnmegelőzés területén végzett munkájuk elismeréseként.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke kettő polgárőrnek, kiváló munkájukért a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérmét és Oklevelet adott át.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke részvétét fejezte ki az elhunyt előző elnök, Kovács Imre lányának, és meghívta a Békés Megyei Polgárőrnapra.

Közgyűlést kötetlen, baráti beszélgetés követett.

Tételek: 1 - 20 / 29 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!