Itt az 1000. eladott hamburger a Grebbnél!


Békés első street foodja nagyon betalált, alig 1 hét telt el a nyitás óta és pénteken este ezredik vásárlóját köszönthette a békési hamburgeres!

Kácsi kedvence lett az 1000. eladott hamburger a GREBB-nél , ráadásul duplahúsos kivitelben, ami a későbbiekben rákerül majd az étlapra is.

Bár valóságos GREBB láz vonult végig Békésen a nyitás óta, azonban több napon is előfordult, hogy pár órával a zárás előtt már teljesen kifogytak a készletekből, a vásárlók mindent elvittek.

Bunta Lorand, a GREBB tulajdonosa hírportálunknak elmondta, minden kulcsfontosságú hozzávalót, a zsemlétől a marhahúsig, szószoktól a feltétekig naponta, frissen szereznek be és készítenek el.

Minden nap kicsivel többet és többet kértek beszállítóiktól, de mivel a GREBB alapköve a frissesség, ezért nem szeretnek másnapra maradt anyagból dolgozni, így valóban előfordulhat, hogy az aznapra tervezett hozzávaló elfogy.

A zsemlét például külön a GREBB kívánalmai szerint sütik, teljesen egyedi termék, darabszáma ezért kötött és minden nap frissen érkezik hozzájuk.

Bunta Lorand szerint az is teljesen természetesen, hogy többet kell várni az elkészítésre, mert minden ott, helyben, frissen, a vevő előtt készül és ez időigényes.

A tulajdonos szerint már kezd kialakulni egy törzsvendég réteg, akik módszeresen végigkóstolják a GREBB étlapját és napról napra folyamatosan jönnek, de az is figyelemre méltó, hogy a megye több városából, és távolabbról is érkeznek streetfood rajongók megkóstolni a békési hamburgert.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!