Évzáró ezüstérmes juniorjainkkal


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Békés
Csütörtök este junior csapatunkat vendégül látta a vezetőség a Bagoly Vendéglőbe, ahol a csapat megkapta az érmeket.

Polgár Zoltán nyitotta az estét, amiben megköszönte a játékosok és jelenlevők munkáját.- Magasabb korosztályban lettetek versenyeztetve, ahol szépen megálltátok a helyeteket, csapatként dolgoztatok egész évben. Mindenkinek egy cél lebeg a szeme előtt, hogy minél magasabb szinten játszhasson és az álom a válogatottság. Haladjatok a céljaitok felé. Ez egy nagyon jó társaság, de lesznek akik távoznak, lesznek akik érkeznek, de az út mindig nyitva áll mindenki előtt és dolgozunk mindig a kitűzött célokért. Büszkék vagyunk a csapatra. Gratulálok Nektek! - ezekkel a szavakkal nyitotta meg Polgár Zoltán az estét.

A folytatásban az este vendége, Kálmán Tibor elismerő szavai hangzottak el. Majd Kádas László a csapat edzője vette át a szót:

- Először is köszönetet szeretnék mondani, a háttérben dolgozóknak, akik nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg. Gratulálok a csapatnak, nehéz éven vagyunk túl, számomra az egyik legnehezebb, pedig nem most kezdtem. Nagyon sok sérülésünk volt, műtétekkel, sok kihagyásokkal, voltak családi problémák, de mindennel ti egységként tudtatok felülkerekedni és megtalálni a megoldást mindenre és segíteni a másikat. - mondta Kádas László.

A köszöntők után átadásra kerültek az ezüst érmek, illetve a házi gólkirályt is köszöntöttük Ásós Miklós személyében.

Egy jó hangulatú vacsorával zajlott le az este további része.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!