U12-es csapatunk a Badó László régió bajnoka


U12-es csapatunk hétvégén Szegeden lépett pályára a régióbajnokság utolsó fordulójában. Két mindent eldöntő mérkőzés várt a fiúkra, a Pick Szeged és a Kiskunhalas csapata ellen.

A Szeged ellen kezdték a napot a srácok, egy igazán kiélezett ki-ki mérkőzéssel. Az első játékrészben rendre csapatunknál volt a vezetés, azonban sorra jöttek elő hibák, amiket kihasznált ellenfelünk és így kigyenlítettek majd át is vették a vezetést. A mérkőzés hajrájában azon megrázták magukat a fiúk és egy jó szériával sikerült visszavenni a mérkőzés irányítását és nyertek végül 20-22-re. A második mérkőzés, úgy mond a döntő volt, a Kiskunhalas ellen, ugyanis pont egyenlőséggel a tabella élén állt a két csapat. Összeszedettebben indult a mérkőzés, az első perctől kezdve a vezetés a békésieknél volt. Igaz túl nagy előnyt nem tudtak szerezni a halasi csapattal szemben, azonban a 2-3 vezetést sikerült tartani. Így végül 22-19-es győzelemmel veretlenül zárták a régió bajnoki címért folytatott küzdelmet.

A csapat tagjai: Gazsó P., Kádas N., Braun J., Vidovenyecz M., Nagy Z., Petrus L., Nagy-Gáspár L., Tóth T., Vizsnyicai M., Vígh G., Hegedűs F., Gecse A., Beinschródt E., Szabó G.

Döge Sándor (edző): - Gazsó Gyuri helyett, ebbena fordulóban én utaztam a gyerekekkel, akik mindkettő mérkőzésen nagy akarattal, nagy küzdelemben nyerték meg a mérkőzéseket. Mindkét meccs nagyon fontos volt, hiszen ezen múlt a régió bajnoki cím. Az első meccsen több hiba is becsúszott, de a halas ellen már egy igazi döntő mérkőzést játszottak a srácok. Gratulálok!

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!