Játszóudvar avató


A gyermeknap alkalmából a Heppiskola tanulói részére játszóudvar avatására került sor a Bajza utcai iskolaegységben.

Csupán 9 hónap telt el 2016. augusztus vége óta, amikor a korábban bölcsődeként funkcionáló, 20 millió forintból felújított épületben 4 tanterem, egy tornaszoba, valamint kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra. Az új iskolaegységet azóta megszokták, belakták a gyerekek. A kollégák és a szülők, valamint az itt dolgozó technikai munkatársak folyamatosan csinosítják.

A játszóudvar avatóját megtisztelte jelenlétével városunk polgármestere, Izsó Gábor, Mucsi András tanácsnok úr, a Tankerületi Központ képviseletében Petróczki Zoltán igazgatóhelyettes úr, Kálmánné Kolarovszki Zsuzsanna, a szülői munkaközösség vezetője, iskolánk vezetői, pedagógusai, tanulóink szülei.

Az ősz folyamán focikapukat helyeztünk el az iskolaudvaron. A Szent Lázár alapítványtól hálókat kaptunk hozzá ajándékba. Az elmúlt ősszel megrendezett jótékonysági bálunk bevételéből, közel 400 ezer forintból hintát vásároltunk, gumitéglát raktunk alá, és az udvaron mászóka elhelyezésére is sor került. Idővel szeretnénk tovább bővíteni a játékállományt. Köszönjük valamennyi támogatónknak az eddigi segítségét.

Az avató ünnepséget a 2.d osztály diákjai verssel és dalokkal színesítették. A nap emlékére egy kis könyvjelzőt vihettek haza a gyerekek és a vendégek. A délelőtt folyamán a nebulók örömmel vették birtokba a játszóudvart.

Tételek: 1 - 20 / 48 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!