Gyermeknap a Refi-ben!


Június elején színes programokkal, vetélkedőkkel, meglepetésekkel ünnepeltük a gyermekek napját, a Petőfi utcai intézményegységben.

Rendezvényünket Hevesi Imre bácsi fergeteges hangulatot teremtő műsora indította, majd a gyerkőcök ismereteit próbára tevő kvíz játékkal folytatódott a délelőtti program.

A kicsik nagy örömére betekintést nyerhettünk a tűzoltók munkájába és felderíthettük a "titokzatos, nagy, piros autó" rejtelmeit. Köszönet érte a békési Önkormányzati Tűzoltóságnak!

A tornateremben akadálypályákon próbálhatták ki ügyességüket a fáradhatatlanok, majd ebéd után Edit és Kati néni frissítő limonádéval várta az osztályokat.

Kis pihenő után, az iskolai tanulmányi verseny eredményeinek ismertetésére gyűlt össze az alsós csapat, melyet nagy izgalommal vártak a részt vevő tanulók és osztálytársaik.

A délután folyamán, a nap fénypontjaként, a "Futás a Reformációért" eseménnyel folytatódott a program, amellyel a Reformáció 500. évfordulójára emlékeztünk.

A futás célja nem a győzelem, hanem a részvétel és a kitartás volt! Minden résztvevő gyermek, hűsítő jégkrémmel enyhítette a fáradalmait … Egy vidám, tartalmas napot zártunk!

Köszönet a kollégáknak, a segítőknek (Kis-Kovács Károly, Pocsaji László Norbert), a DÖK-öt támogató szülőknek!

" Játszd tehát az életedet, s élvezd minden percét,

Hadd gyűljön a napjaidba sok-sok kedves emlék…"

(Aranyosi Ervin)

Baricsa Lajosné

DÖK patronáló

Fotók: Tóth Katalin és Pusztai Gábor Máté

Tételek: 1 - 20 / 222 (12 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!