E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Felhívás! Malomasszonykerti lakosok jelentkezését várják!Forrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2017 Július 28. ( Péntek ) 11:59
Tisztelt Malomasszonykerti Lakosság! Tisztelt Kert Tulajdonosok!

Ezúton szeretnénk a tisztelt tulajdonosok segítségét kérni a Malomasszonykert legfőbb útvonalának rendbe tételéhez, a "járdás dűlő" felújításához.

A járda körülbelül 20 évvel ezelőtt került felújításra, akkor szintén tulajdonosok segítségével, valamint az Önkormányzat támogatásával újult meg a járda aszfaltozása.

20 év elteltével a járda életveszélyes állapotba került (szétrepedt az aszfalt, belógnak a betonoszlopok).

Számos család él itt a Malomasszonykertben – kisgyermekes családok, idős házaspárok-, s a mindennapi életvitelünkhöz (iskolába járás, munkába járás, orvosi ellátás, bevásárlás, stb.) nélkülözhetetlen egy jó minőségű gyalogos út.

A Polgármester Úrral személyes találkozó keretén belül megbeszélésre került, hogy a városnak nincs lehetősége az összes költséget fedezni, ezért Békés Város Önkormányzata a tulajdonosok segítségét kéri. Lehetőségeikhez mérten, kérjük, járuljon hozzá az út rendbetételéhez!

Tisztelt Lakosság, közös erővel fogjunk össze, hiszen mindannyiunk érdeke a biztonságos útvonal kialakítása!

Első lépcsőben szeretnénk felmérni, hogy hány lakost is érint személy szerint a fenti probléma. Várjuk azok jelentkezését, akik:

1.) az érintett útszakasz mellett laknak

2.) rendszeresen használják az érintett utat (ezen keresztül közelítik meg az általuk művelt kertet)
3.) mindenki, aki érdekelt az útszakasz felújításában.

A nevek és címek beérkezési határideje: 2017. szeptember 15.

Kérjük Önöket, hogy elérhetőségeiket a Polgármesteri Hivatal portáján, Csarnai Mihály részére adják le, vagy írjanak a következő e-mail címre:
csarnai.mihaly@bekesvaros.hu

2017. 07. 28.
Békés Város Önkormányzata

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?