Sikerhez vezető útról sztoriznak a békési fiatalok!


Fiatal békési tehetségek mesélik el sztorijukat, életútjukat az I. Békési Fiatalok Találkozóján egy hangulatos sörsátoros környezetben szeptember 2-án 15 00 órától az Erzsébet-ligetben.

A program részeként többek között olyan fiatalokat ismerhetnek meg az érdeklődők személyesen, akik szintén Békésről indultak el, ma pedig már szakmájuk csúcsán járnak. Őszintén mesélnek majd kalandos életutakról, tapasztalataikról és a sikerig vezető útról.

A meghívott vendégektől megtudhatjuk, hogy mi az a 3D-s nyomtató amit fogorvosi laborok használnak, mi kell ahhoz, hogy valaki Európa-bajnok kick-boxos legyen, hogyan és miként dolgozik egy miniszteri tanácsadó vagy egy szerkesztőriporter – pedagógus. Megtudhatjuk azt is, hogy a békési nagybőgős tehetség milyen utakat járt be hazai zenészekkel. Ha már utakról beszélünk, a drift autóversenyzés kulisszái mögé is bepillantást nyerhetünk. Kik ők pontosan? Nézd meg a meghívót és találkozz velük a Madzagfalvi Napokon!

A programötlet néhány lelkes békési fiatal kezdeményezése révén, az önkormányzat, valamint városi szerveztek együttműködésében kelt életre. Első lépésként létrehoztak egy nyitott facebook csoportot "Békési Fiatalok Határtalanul" címmel. A csoport célja, hogy felkeressék azon fiatalokat, akik karrierjük vagy tanulmányaik miatt ugyan már nem Békésen élnek, de szívük és családjuk hazahúzza őket szülővárosukba, Békésre. Ez a felület arról is tanúskodik, hogy város büszke fiataljaira és példaértékű munkásságaikra. Továbbá fontos, hogy létrejöjjön az élő kapcsolat, kötöttségek nélkül azon fiatalokkal is, akik Békésen képzelik el jövőjüket.

A csoport már több mint 500 főt számlál és egyre többen csatlakoznak a közösséghez.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!