E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Megújul a rendelő!Forrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2017 Szeptember 12. ( Kedd ) 12:46
Jó ütemben haladnak a Békési Gyógyászai Központ és Gyógyfürdő József Attila utcai telephelyét érintő felújítási munkálatok - tudtuk meg Izsó Gábor polgármestertől.

A nyár folyamán megkezdett teljes körű elektromos hálózat korszerűsítés az épület egészét érinti. A földszinti, az emeleti folyosók, illetve a szakrendelések, a felnőtt háziorvosok helyiségei mellett, a védőnői és a gyermekorvosi környezet szintén modernizálásra került. Új lámpatestek, földelt konnektorok kerültek kihelyezésre. A beruházásnak köszönhetően a belső elektromos vezeték rendszer is a nagyobb kapacitással fog ezentúl működni, elkerülve az esetleges túlterheltség veszélyét. Jelenleg az utolsó állomásoknál, a tüdőgondozóban és az irodákban, zajlanak a munkálatok.

Erdélyi Imola igazgató hírportálunknak elmondta, a rendelőintézet igyekezett zavartalanná tenni a betegálltást a felújítás során. A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bajza utcai telephelyén biztosították a felnőtt háziorvosi és védőnői szolgálatot. A szakrendelőket házon belül költöztették át a munkálatok során. Az önkormányzat harminc millió forint állami támogatással és alig másfél millió forint önerővel újítja fel az épületet.

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?