E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Ötszáznál többen jönnek Érdről a fesztiválraForrás: Csabai Kolbászfesztivál Csabai Rendezvénypajta és KorcsolyapályaMegjelent: 2017 Szeptember 20. ( Szerda ) 09:37
Érd a 21. Csaba Kolbászfesztivál vendégvárosa.

Országgyűlési képviselőjük, az Érden élő Dr. Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár régi békéscsabai családból származik, Békéscsaba szülötte.

Ahogy Arató Zsolt, az érdi önkormányzat sajtófőnöke elmondta, azonnal igent mondtak a megtisztelő felkérésre, hogy Érd legyen e nagyhírű és népszerű esemény vendégvárosa.

– Természetesen Dr. Aradszki András lesz az érdi csapat vezetője. Mondhatjuk, hogy otthonról hazamegy – hangsúlyozta a sajtófőnök. – Több csapattal is nevezünk a versenyekre. A fiatalokat az érdi ifjúsági önkormányzat tagjai képviselik, lesz nyugdíjasokból álló csapatunk is, a városvezetés pedig a nemzetközi kolbászkészítő versenyen méretteti meg magát. A kulturális programokat pedig egy igazi attrakcióval, a Magna Cum Laude koncertjével színesítjük. Ez lesz Érd ajándéka a fesztivál résztvevői számára.

Az érdi kolbászról a sajtófőnök műhelytitkokat egyelőre nem árult el, de ahogy mondta, remek recepttel készülnek. A fesztiválon lesz egy bemutatkozó standjuk, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak, itt sok mindent megtudhatnak a városról. A sportrajongók tudhatják, hogy az érdi és a békéscsabai női kézilabdázók a világ talán legerősebb bajnokságában találkoznak és vívnak kemény csatákat évről évre. A kolbászfesztiválra egy rangadónál is jóval nagyobb létszámmal, a gyúrócsapatok mellett mintegy 500 fővel érkeznek.

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?