Életigen Békés


Helyszin: SZKIRG
2017. szeptember 22-től 2017. szeptember 30-ig egy nagyszabású mentálhigiénés és életvezetési programsorozat kezdődik Békésen!

Az Életigen Békés program az országos Életigen programsorozat részeként szerveződött több város után most Békésen (Gyula, Gödöllő, Jászberény, Kecskemét, Keszthely, Zalaegerszeg, stb...), és célja a lakosság alapvető mentálhigiénés kérdésekben való megszólítása prevenciós jelleggel. A szervező az Életmóddal az Egészségért Alapítvány, melynek önkéntes szakemberei és szervezésben segítséget adó laikusai fogtak össze most Békés lakosságáért.

A program központi helyszíne a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, ahol életvezetési, kommunikációs magabiztossági, nevelési és önértékelési előadásokat tartanak

Ezek mellett a program részeként 2017. szeptember 22-én 10 óra 50-től a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium diákjai számára is szervezünk életvezetési előadásokat, ahol a sikerről, a magabiztos kommunikációról és a kitartásról hallanak motivációs előadásokat. (Petőfi utcai általános iskola, Hajnal Ábel terem ) A teljes sorozat minden eleme díjmentes, melyet köszönhetünk előadóink és szervezőink önzetlen odaszánásának. Az alábbi videón betekintést kaphat egy ilyen előadásba: Iskolai előadás

A videón az előadónkat is megismerheti: Zsiga Attila személyiségfejlesztő tréner, prepare-enrich tanácsadó, életmódtanácsadó, lelkigondozó (zsigaattila.hu).


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


életigen