Új Ifjúságot tömörítő Polgárőr Egyesület alakult Békés megyébe


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békéscsaba
Megjelent: 2017 Október 18. ( Szerda ) 15:56
Módosítva: 2017 Október 18. ( Szerda ) 19:59
Új Ifjúságot tömörítő Polgárőr Egyesület alakult Békés megyében A Békéscsabai Ifjú Polgárőr Centrum Egyesület 11 taggal 2017. október 17-én megalakult, ezzel a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége egy új taggal bővül hamarosan.

Az alakuló közgyűlést megtisztelte jelenlétével dr. Bede Sándor r. ezredes Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője, dr. Vargáné dr. Szombati Andrea rendőr őrnagy, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Viczéné Varga Ágnes tü. alezredes Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság humán szolgálatvezetője, Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke, Bán Gábor az OPSZ Ifjú Polgárőr Tagozat vezetője.

Az egyesület 11 taggal alakult meg, de a tervek szerint hamarosan és folyamatosan bővülni fog a taglétszám. A létrejöttük oka a közbiztonság javítása a gyermekek védelme és a rendezvények nyugodt lebonyolításának segítése, valamint a Békéscsabai Szakképzési Centrumban egy Ifjú Polgárőr bázis alapjainak megteremtése, ifjú polgárőrök oktatása. Cél: a fiatalok erőteljesebb társadalmi szerepvállalása, hazaszeretetre való nevelése és bevonni a fiatalságot a bűnmegelőzésbe.

Elfogadták az Egyesület Alapszabályát és megválasztották a tisztségviselőket.

A megválasztott elnökség a következő képen állt fel:

Óvári Attila Miklós (elnök)

Malatyinszki Péter (elnökhelyettes)

Lecskó Tünde (gazdasági elnökhelyettes)

Ellenőrző bizottság:

Mucsi Balázs (elnök)

Kiss Mihály (bizottsági tag)

Schnider György (bizottsági tag)

A megválasztott vezetőség, valamint a BMPSZ vezetősége egyeztetett a Békéscsabai Ifjú Polgárőr Bázis megalakulásának, zászlóbontásának időpontjáról.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke 10 darab láthatósági mellényt adott át az új egyesületnek.

Tételek: 1 - 20 / 23 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!