Ünnepelt a Polgárőrség Mezőberényben


A Mezőberényi Polgárőr Egyesület október 28-én tartott ünnepséget, ahol megalakulásuk huszonötödik évfordulóját ünnepelték.

Az ünnepségen megtisztelte jelenlétével Siklósi István Mezőberény város polgármester, Jakusovszki Zoltán r. alezredes a Mezőberény Rendőrőrs vezetője, Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Csipke Sándor a Mezőberényi Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket,az együttműködő társadalmi, civil és sport szervezetek képviselőit valamint a megjelent polgárőröket és hozzátartozóikat. Röviden ismertette a 25. születésnapját ünneplő Polgárőrség történetét a megalakulástól a napjainkig. Értékelte az eltelt időszak eredményeit, nem rejtette véka alá a negatívumokat sem.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke az OPSZ nevében is gratulált a Mezőberényi Polgárőröknek a 25 éves kiváló munkával kapcsolatban, amit önkéntesen végeznek a polgárőrök a hét minden napján. A jövőre vonatkozóan, bízik abban, hogy a Mezőberényi Polgárőrök munkája töretlen lesz, tenni fogják a dolgukat a bűnmegelőzés, a polgárok védelme és biztonságérzete érdekében.

Siklósi István Mezőberény város polgármester, megköszönte a polgárőrök eddigi munkáját és biztosította őket, hogy az eddigiekhez hasonlóan számíthatnak az Önkormányzat anyagi és egyéb támogatására.

Jakusovszki Zoltán r. alezredes a Mezőberény Rendőrőrs vezetője köszöntötte a 25. éves fennállását ünneplő Mezőberényi Polgárőr Egyesületet. Elismeréssel szólt a tagság önkéntes bűnmegelőző munkájáról, melyet Mezőberény város közbiztonságának érdekében végeznek. Kiemelte, hogy a köszönet a polgárőrök családjainak is jár, hiszen nagyon fontos támogató erő a megértő, jó családi háttér.

Csipke Sándor a Mezőberény Polgárőr Egyesület elnöke az alapító polgárőrnek adott át Emléklapot és ajándékcsomagot a 25 ill. 20 éves polgárőr tevékenységükért.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke," Polgárőr Érdemkereszt "ezüst fokozatát adta át Csipke Sándornak a Mezőberényi Polgárőr Egyesület elnökének, melyet az OPSZ elnöke adományozott, a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként.

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Emlékérem elismerését és ajándékcsomagot 2-2 polgárőr vehette át.

Az ünnepség finom vacsora, - és a meglepetés torta – elfogyasztásával és kötetlen baráti beszélgetéssel ért véget.

Tételek: 1 - 20 / 68 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!