Új gépkocsit kaptak a békési polgárőrök


Megjelent: 2017 November 2. ( Csütörtök ) 19:56
Módosítva: 2017 November 19. ( Vasárnap ) 15:32
Egy négy kerék meghajtásos Dácia Duster gépkocsit kaptak a békési polgárőrök. Az új autót, Izsó Gábor Békés város polgármester adta át.

"Nem kell bizonygatnom önöknek, hogy Békés város vezetése számára milyen fontos a közbiztonság" – jelentette ki az új szolgálati jármű ünnepélyes átadásán Izsó Gábor Békés város polgármestere. Felhívta a figyelmet a rendőrség, a polgárőrség, és az önkormányzat harmonikus, hatékony együttműködésének fontosságára, mely Békés városában példaértékűen működik. A Polgárőrség egy olyan civil szervezet, melyre Békésen mindenkor lehet számítani. Megköszönte a polgárőrök eddig önzetlen tevékenységét, melyet a város közbiztonsága, a lakosság biztonságérzetének növelése, és a bűnmegelőzés területén végeztek. További munkájukhoz sok sikert, erőt, egészséget kívánt, majd át adta az új gépkocsi kulcsát Gyarmati Sándornak, a Békési Polgárőrség KHSZ elnökének.

A köszönet szavai után a szervezet vezetője büszkén kijelentette, hogy egy nagyon jó gépkocsival gazdagodott a Békési polgárőrség, amelybe "Öröm lesz vele polgárőr szolgálatba menni" – mondta meghatódva Gyarmati Sándor.

Az ünnepi pillanatokat követően az új szolgálati autóval az első kört Izsó Gábor Békés város polgármestere, a támogatók megjelent képviselői és két helyi polgárőr tette meg.

Gyarmati Sándor, Békési Polgárőrség KHSZ elnöke az ünnepélyes gépkocsi átadása után elmondta, az elmúlt évek folyamatos igénybe vétele mellett, a régebbi terepjáró elhasználódott, ezért volt szükség egy új jármű beszerzésére. . Az új terepjáró a külterületi szolgálatunkat erősíti majd, hiszen ez nagyon fontos feladatvállalásunk. A békési önkormányzat 1,5 millió forinttal segítette 4,4 millió forintba kerülő Dacia Duster megvásárlását. A költségekhez hozzájárultak dr. Pálmai Tamás, Balázs László és dr. Gosztolya Ferenc önkormányzati képviselők, illetve kiemelten támogatta a beszerzést Barkász Sándor, a Békés Drén Kft. tulajdonosa. A további összeget a polgárőrség saját forrásaiból, a támogatói és a lakosság adományaiból biztosítottuk.

Megköszönte minden támogatónak az önzetlen hozzájárulását.

Köszönet érte mindenkinek!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


gépkocsi