Surman Zoltán Jr. ismét legyőzhetetlen volt


Harmadik mérkőzés, harmadik győzelem és harmadik Tko

2017. november 9-én, Salgótarján Város Sportcsarnokában "izzott" újra a Rácz Félix (Félix Promotion) nevéhez fűződő "Magyar Ring" elnevezésű, profi ökölvívó gála.

A szokásoknak megfelelően ismét egy rendkívül magas szintű gála kerekedett. Az M4 által élőben sugárzott est főmérkőzésén a cirkálósúlyú Szellő Imre csapott össze az amerikai Robert Hall Jr.-al, Imre WBO Interkontinentális címéért. Szellő végig fölényben volt ellenfelével szemben és a 9. menetben TKO-s győzelemmel zárta le a találkozót. Az est másik fő mérkőzésén a WBO korábbi Európa bajnoka, Baranyi Richárd a feltörekvő szegedi Kis Mátéval küzdött meg a félnehézsúlyú Magyar Bajnoki címért. A találkozót, a 8. menetben egy testütéssel fejezte be Kis és küldte padlóra ellenfelét, amelyből Baranyi nem tudott felállni és folytatni a találkozót. Így az új bajnok Kis Máté lett.

A Surman Event támogatott csapatából Surman Zoltán Jr. És Detre Gábor is ringbe léptek a rendezvényen. Mind a ketten a második menetben zárták le a mérkőzést Tko-s győzelemmel.

Detre Gáborral súlycsoportot váltottunk. Az eddig megszokott cirkáló súlyból, lejjebb mentünk félnehézsúlyba (79,4kg). A továbbiakban ebben a súlycsoportban próbálkozik majd, minél nagyobb sikereket elérni.

Zoli, jelenlegi állapot szerint a kisváltósúlyban (63,5kg) bunyózik és a tervek szerint a jövő évben, ebben a súlycsoportban fogunk valamilyen címmérkőzést megcélozni. Egyre jobban kezdi elsajátítani a profikra jellemző stílust és a felkészülései során is maximálisan dolgozik. Mivel a legutóbbi tanulmányai véget értek, így most már minden akadály elhárult a még magasabb szintű felkészülési lehetőségek elől. 2018-ban szeretnénk valamelyik kisebb szervezet Ifjúsági világbajnoki címét megszerezni, majd az azt követő időben, a négy nagy szervezet valamelyik címét vennénk célkeresztbe.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!