Őszi gyűjtés


A Szegedi Kis István Református Általános Iskola dolgozói és tanulói számára fontos a környezetvédelem, az újrahasznosítás, ezért idén is megrendezte az őszi hulladékgyűjtési versenyt.

Szeptember végén és október elején kiemelkedő mennyiségű hulladékot sikerült újra gyűjtenie a Rákóczi és a Petőfi utcán tanuló alsó tagozatos kisdiákoknak: 10462 kg papír, 604 kg fém, 64 kg PET palack, azaz összesen több, mint 11 tonna hulladékot.

A 3-3 legszorgosabban gyűjtögető osztály elnyerte méltó jutalmát, amely ez esetben is édes finomság volt: 3. helyezést ért el a Rákóczi utcai 1. a és a Petőfi utcai 2. a osztály, 2. helyezett lett a Rákóczi utcai 4. c, és a Petőfi utcai 4. a osztály, valamint a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára állhattak föl a Rákóczi utcáról a 2. a-sok és a Petőfi utcáról a 4. b-sek.

Természetesen minden osztály kiváló munkát végzett, és ami a legnagyobb öröm, hogy mindannyian hozzájárultak a környezet védelméhez, annak megóvásához.

Hálás köszönet a szorgos gyűjtögetésért, a szülőknek a helyszínre szállításért, a tanítóknak a szervezésért, továbbá köszönet a Sipaki Cukrászdának a finom sütemények biztosításáért!

KisAlexandra és Kovács Andrea

diákönkormányzat-vezetők

Tételek: 1 - 20 / 42 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!