Ifi és serdülő csapatunk is nyert Balmazújváros ellen


Megjelent: 2017 November 15. ( Szerda ) 09:21
Módosítva: 2017 November 20. ( Hétfő ) 16:59
Hétvégén a felnőtt mérkőzés előtt utánpótlás csapataink is pályára lépték. Ifjúsági és serdülő csapatunk is remekül szerepelt a Balmazújváros csapatai ellen, mindkét társaság győzelemmel zárta a napot.

Ifi csapatunk 14 órától lépett pályára, sajnos kicsit bealudtak a srácok a mérkőzés eljén, több helyzet is kimaradt, így a 11. percben már 2-6-ot mutatott az eredményjelző. A folytatásban Gál és Ásós góljaival, illetve a kapuban Takács védéseivel sikerült beérni a hajdúságiakat, a 25. percre, majd a végjátékban pedig 2 gólos előnyig hajtott csapatunk. A szünet után ugyan onnan folytatták a játékot, ahol abba hagyták és sikerült 4 gólos előnyt szerezni prcek alatt (37. perc 18-14). A mérkőzés további részében tartva a biztos 3-4 gólos előnyt végül békési győzelemmel ért véget a 60. perc.

Békés-Drén KC - Balmazújváros 26 - 23 (14-12)

Békés: Takács Sz., Pankotai B., Gál A. 8, Kiss R. 4, Baranyai M., Pál Sz., Dénes Á., Kohlrusz L. 2, Vass E., Magyar B. 2, Ásós M. 10, Kádas B., Csige N., Kovács L.

- Az őszi tanítási szünetet is edzésre használtuk fel. Nagyszerűen dolgoznak fiataljaink, aminek ismét egy szép győzelem lett az eredménye. Gratulálok! - nyilatkozta Kádas László.

Serdülő csapatunk lendületesen kezdett az első percektől fogva, az 5. percben már 6-2 volt a meccs állása. Több pontatlanság volt a folytatásban mindkét oldalon, de csapatunk megtudta tartani a félidő végéig a 4 gólos előnyt. A második játékrészbe nagyobb lendülettel sikerült visszaszállni csapatunknak és perceken belül már 19-11-re vezettünk. Ezután sikerült még produkálni egy 7-2-es etapot, amivel eldőlt a mérkőzés sorsa. Jámbor-Kardos lehetőséget tudott biztosítani minden játékosának, így végül megérdemelten 29 -16-ra nyertek a srácok.

Békés-Drén KC - Balmazújváros 29 - 16 (15-11)

Békés: Borbély I., Kovács G., Baji G. 4, Kovács L.5, Csige N. 5, Ásós M. 3, Kádas B. 3, Gyepes N. 1, Szabó Á. 3, Kovács L. 2, Tóth B., Oláh Gy., Kiss A., György O. 2, Varga I. 1.

- Nehezebb mérkőzésre számítottam. Az idősebb játékosok kivétel nélkül hozzták a tőlük elvárható kiváló teljesítményt. A fiatalabbak közül Szabo Ádám és Borbély István nagyon jo mérkőzést játszott. Ugyancsak nagy öröm György Olivér beálló játéka. A védekezés helyenként fellazult, a különbség reális, talán nagyobb koncentrációval a végén növelhettük volna még az előnyünket. A hibákat ki kell javítani, fel kell gyorsítani a játékunkat a fiatalabbak között is, ez lesz a következő időszak feladata. Gratulálok minden pályájára lépő játékosnak! Hajra Békés, hajra BFKC! - nyilaztkozta Jámbor-Kardos Viktor.

Hosszabb értékelést megtekintehetik a következő video linken.

Gratulálunk a csapatoknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!