Egészséghét a Hepp-suliban


Az elmúlt héten ismét színes programokkal várta diákjait a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola. A „Dobd a kosárba” program keretében az alsó tagozatos diákok játékos órákon ismerkedhettek meg Hegedűs Ferenc és Sajgó Lajos edzők irányításával a kosarazás rejtelmeivel.

Karácsné Sárközi Dóra és Veres Zsolt kollégák a sport fontosságára hívták fel a 8.a osztályos tanulók figyelmét. Futó- és szökdelő gyakorlatokat végeztek koordinációs létrán.

Sinka Ildikó tanítónő reggeli tornával várta a Bajza utcai telephely kisdiákjait.

Nyárfádiné Klári dentálhigiénés szakember fogunk védelmének fontosságáról tartott tájékoztatót az ötödik osztályos tanulók számára.

Fehér Barbara "Süssünk cukor- és gluténmentesen" címmel kostólóval egybekötött előadás keretében tanácsokkal látta el az alsó és felső tagozatos diákokat.

Kádasné Öreg Julianna igazgató asszony az egészséges életmódra nevelés fontosságára hívta fel tanítványaink figyelmét.

Diákok tartottak előadást diákoknak a levegő- és vízszennyezés, az egészséges életmód és a káros szenvedélyek témakörében.

Az előadások végén az osztályok képviselői feladatlap kitöltésével tesztelték tudásukat, a legjobbak díjazásban részesültek.

Az 5-6. évfolyamon

  • I. helyezett az 5.c,
  • II. helyezett az 5.d,
  • III. helyezett az 5.a,

a 7-8. évfolyamon

  • I. helyezett a 8.c,
  • II. helyezett a 7.a, - 7.b osztály.

A hetet a gyermekek által kedvelt egészségkerék, valamint a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület kóstolóval egybekötött bemutatója zárta.

Tételek: 1 - 20 / 206 (11 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!