E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Békési Fiatalok Határtalanul Bemutatja: Bor és cider estForrás: Békés Város ÖnkormányzataEsemény időpontja: 2017 December 9. ( Szombat ) 18:00
Helyszín: Kulturális Központ
Pár lelkes békési fiatal kezdeményezésével tavaly nyáron létrejött a „Békési Fiatalok Határtalanul” című kezdeményezés.

Célja hogy,felkeresse azon fiatalokat, akik karrierjük vagy tanulmányaik miatt ugyan már nem Békésen élnek, de szívük és családjuk hazahúzza őket szülővárosukba, Békésre. Továbbá céljuk a kapcsolatteremtés, kötöttségek nélkül, hiszen városuk büszke itt élő fiataljaira és példaértékű munkásságaira.

Tavaly a Madzagfalvi Napokon tartották meg az I. Békési Fiatalok Találkozóját. Az eltelt hónapok során sok pozitív visszajelzést kaptak a szervezők mind a résztvevőktől, mind a meghívottaktól. Találkozón hallhattunk először a Paulcsik fivérekről, akik hobbijukról meséltek. Paulcsik Tamás és Balázs előtt van egy jövőkép, mely a házi meggybor és cider készítésre fekteti a hangsúlyt.

Ma igen gyakran használt kifejezéssel mondhatjuk, hogy egy új békési startup van születőben?! Mindezt megtudhatjuk 2017. december 9-i rendezvényükön, amit a Békési Fiatalok Határtalanul csoportja is felkarolt, segítve őket az első lépésekben. A háziasszony Veres Nikolett lesz, aki szintén Békésen szerte meg az alapokat média szakon.

A Békési Fiatalok Határtalanul kezdeményezés az önkormányzat, a kulturális központ és több helyi civil szervezet is partneri együttműködésével valósul meg.

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?