Micsoda Változás! APA-füzet I


Kérje az ingyenes kiadványt a Levendula Patikában! Cikksorozatunk szerzője Dr Jeszenszky Attila a Levendula Patika szakgyógyszerésze, a gondoskodo.hu és az immunspecialista.hu főszerkesztője.

Békésre is megérkeztek a Levendula Patikába, az Apa-füzetek. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiadványának célja, hogy elháruljanak a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok.


Ha felteszi valaki azt a kérdést, hogy ki a fontosabb, az apa vagy az anya, visszanyúlok a magyar nyelv bölcsességéhez, amelyik mind az apát, mind az anyát szülőnek nevezi.

Boldog, nehéz napok... 1 éves korig

Távkapcsolós apatípus: Többnyire kikapcsolt üzemmódban szereti a babát. Ha hívják segít,biztosítja a hátteret és türelmesen várja, hogy pár év múlva együtt biciklizhessen vagy focizhasson vele. Munkahelyén hosszasan büszkélkedikapa szeme fényével, telefonon rendszeresen tartja a kapcsolatot az otthoniakkal.

Itt vagyok veletek apatípus: Többnyire bekapcsolt üzemmód jellemzi. Meggyőződése, hogy a gyermeketaz apa és az anya az első naptól fogva együtt kell nevelje. Újszülöttje első rezdüléseire is kíváncsi, élvezi a babával együtt töltött időt. Gyakran látni gyermekével karján. Ha muszájdolgozik, de alig várja, hogy végre együtt lehessen családjával.

Kedves Édesapák és leendő Édesapák, kedves Szülők!
Bátorítani szeretnélek Benneteket arra, hogy kérdezzetek bennünket, és kérjétek ingyenes füzetünket a Levendula patikában!

A Levendula Patika és Dr Jeszenszky Attila további cikkei a Mátrixon!

www.gondoskodo.hu

www.immunspecialista.hu

Kristály Patika

Levendula Patika

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!