Kibővített elnökségi ülés tartott a BMPSZ


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés
2017. december 29.-én tartotta ez évi utolsó elnökségi ülését a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége.

Az elnökségi ülést megtisztelte jelenlétével Cseh István az OPSZ Etikai Bizottság elnöke, Kolozsi József az OPSZ ex gazdasági elnökhelyettese, Batíz István az OPSZ elnökség tagja Csongrád Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke, Ladányi Zoltán r. ezredes Békési Rendőrkapitányság vezetője a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd megválasztották az elnökségi ülés jegyzőkönyvvezetőjét és a jegyzőkönyv hitelesítőket s elfogadták a napirendi pontokat. Megtárgyalták és egyhangú szavazással elfogadták a napirenden szereplő előterjesztéseket, kérelmeket.

Hozzászólások sorát Cseh István az OPSZ Etikai Bizottság elnöke nyitotta meg:

Egy megye Polgárőrségének munkája nagyban függ az irányító elnökség munkájától – kezdte hozzászólását Cseh István. Békés Megyei Polgárőrök nagyon jól dolgoztak ebben az évben is, hiszen a jó baráti kapcsolat révén több éven keresztül figyelemmel tudom kísérni a megyei Polgárőrség tevékenységét. Ez az elnökség jól dolgozik, melyet az évek során tapasztaltam. További munkához sok sikert, erőt, egészséget és Boldog Új Évet kívánok- fejezte be hozzászólását Cseh István.

Ladányi Zoltán r. ezredes a Békési Rendőrkapitányság vezetője tolmácsolta dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság üdvözletét. Megköszönte a polgárőrök 2017. évi tevékenységét. Elismerését fejezte ki a sok közös szolgálatért, melyet a megye polgárőrei végeztek a rendőrséggel karöltve a lakosság biztonsága érdekében. További tevékenységhez sok sikert, erőt, egészséget és Boldog Új Évet kívánt.

Befejezésként, Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel a 2018. évben végzendő főbb feladatokról / fiatalítás, székház felújítás stb…/ Sikerekben gazdag Boldog Új Évet, " BÉKESSÉGET, BARÁTSÁGOT " kívánt mindenkinek a 2018. évre.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!