Mókásan köszöntöttük az újévet


Vége lett az ünnepeknek, így a békési kézisek is újra belevetették magukat a munkába. A felnőtt csapata este egy rövid megbeszélés után, megtartotta a 2018-as év első edzését.

Papp Bálint, a felnőtt csapat edzője gyerekpezsgővel koccintott a foglalkozás elején játékosaival, majd egy mókás focival köszöntötték a srácok az újévet. Minden játékos kapott egy lufit és az volt a lényeg, hoga levegőben kellett tartani focizás közben a léggömböt. Akinek leesett, büntető feladatot kellett végrehajtani. A rövid videónkban is látszik, hogy élevezte a társaság a nem mindennapi játékot.

Keddi edzés rövid videoja

Az edzés végén Papp Bálinttal az elkövetkező félévről beszélgettünk:

- Hogyan fog zajlani a soron következő téli felkészülésetek?
- Hasonlóan terveztük a téli felkészülési időszakot, mint a nyárit. Annyi a különbség, hogy ez rövidebb lesz, mivel február elején már jön az első mérkőzésünk is. Próbáljuk levonni az őszről a következtetéseket és a felfedezett hibákat kijavítani. A lényeg, hogy csapatunk fejlődjön és előre tudjon lépni. Aztán majd látjuk a tavaszi bajnokságot, dolgoznunk kell az a lényeg, el kell kezdeni szépen fokozatosan beépíteni a fiatalokat, az ősszel is sikerült lehetőségeket adnom nekik, így reménykedek, hogy ez ősszel is hasonlóan fog alakulni.

- Hány edzőmérkőzést terveztek a felkészülési időszak alatt?
- Mivel kevesebb időnk van, mint nyáron, úgy gondolom három edzőmeccs elég lesz. Úgy állítottam össze, hogy különböző erősségű csapatok ellen tudjuk gyakorolni. Első edzőmeccsünk január 16.-án lesz itthon.

- Hogyan látod a tavaszi szezont?
- Továbbá is azt mondom, hogy ebben a bajnokságban az idén bárki-bárkit megverhet. Mindegy hol lépünk pályára, idegenben, vagy haza pályán, mindent meg kell tenni a győzelemért. Az ősszel is küzdöttünk, a szerencsének is köszönhetően a tabella második fokán végeztünk. A tavasz lehet még nehezebb lesz, de mindent elkövetünk, hogy ki tudjuk szolgálni a lelkes békési közönséget.

Sok sikert kíváunk csapatunknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!