E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Műsorváltozás a Madzagos Színházbérlet utolsó előadásábanForrás: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális KözpontMegjelent: 2018 Február 13. ( Kedd ) 15:58
Frissítve: 2018 Február 16. ( Péntek ) 16:08
Tájékoztatjuk kedves színházlátogatóinkat, hogy a 2017/2018-as Madzagos Színházbérlet utolsó előadásában műsorváltozás történt! A „Hajmeresztő” című bűnügyi társasjáték - a Veres1Színház bemutatásában - elmarad. Helyette Agatha Christie nagysikerű krimijével, Az Egérfogóval érkezik a társulat 2018. április 5-én a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központba.

A Veres 1 Színház előadása abba a legendás Agatha Christie-panoptikumba enged bepillantást, mely kép mindenkiben él, aki egy könyvet is olvasott a krimik koronázatlan királynőjétől. A fiatal házaspár kandallójában ég a tűz, a havat is behordja a szél a zord angol téli hóviharból, a legapróbb részletekig kidolgozott ruhák pedig mintha a 20-as évek angol coulour locale-ját idéznék elénk. A szórakoztató feszültséget a mikrorealista aprólékossággal kidolgozott látványvilághoz társult érzékenyen pontos színészi játék adja. Egyébként nem is valósulhatna meg a legfontosabb műfaji elvárás, az hogy két óra elteltével is folyamatosan ott munkáljon a nézőben a kérdés: ki lehet a gyilkos? De ott munkál, hiszen az utolsó pillanatig: "MINDENKI GYANÚS".

Szereplők:

Mr. Paravicini – Székhelyi József, Jászai Mari-díjas színész

Mollie Ralston – Verebes Linda/Steinkohl Erika

Giles Ralston – Pál Tamás

Christopher Wren – Dósa Mátyás

Trotter rendőrőrmester – Mohai Tamás

Mrs. Boyle – Zorgel Enikő

Metcalf őrnagy – Venyige Sándor

Miss Casewell – Miklós Kriszta

Zene: Lencsés Balázs

Dramaturg: Venyige Sándor

Díszlet, jelmez: Gedeon Boróka

Rendező: Schlanger András

Megértésüket köszönjük! Szeretettel várjuk Önöket az előadásra!

(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?