E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83
Atlétika

"Pedagógiai munkánk során azon dolgozunk, hogy a református iskolába járó gyermekek kibontakoztathassák képességeiket, megtaláljuk számukra azt, amiben tehetségesek, amiben örömüket lelik!"

Tavaly játékos atlétikafoglalkozások kezdődtek a Petőfi utcai alsó tagozaton, ahol a tanév során heti két alkalommal találkoznak a kicsi és nagyobbacska gyerekek, hogy alapokat kapjanak az atlétikai mozgásformák befogadásához, a futások, ugrások, dobások területén.

A tanult mozgások elmélyítése, megszilárdítása folyamatos; a cél, hogy a tanítványok élményszerűen szerezzenek tapasztalatokat, továbbá, hogy ismereteiket egyre önállóbban, és változatos körülmények között is egyre magasabb szinten tudják alkalmazni.

Tavalyi eredmények:

Az atlétika több próba területi versenyen Békésen, az I. korcsoportos lány csapat 2. helyen végzett; a csapat szakkörös tagjai voltak: Pribojszki Panna és Domokos Bernadett, az összes gyermek között a pontok tekintetében egyénileg: Domokos Bernadett 4. helyet szerzett;

Október 15-én volt a Békési DAC évzáró vacsorája, ahol iskolánk jutalmazottjai voltak: Maczik Gergő, Domokos Bernadett és Pribojszki Panna.

Gratulálunk!

Kis - Kovács Károly edző és Kocsor – Szabó Eszter testnevelőFigyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?