E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Wanna Be Bál lesz Budapesten!Forrás: BékésMátrixMegjelent: 2018 Február 21. ( Szerda ) 16:21
Frissítve: 2018 Február 21. ( Szerda ) 16:22
Az Ausztrál nagykövetség által szervezett Austral Wanna Be Bálon a békési egyesület is részt vesz, aki szeretne egy különleges jótékonysági estét eltölteni a követség szervezésében, azok Juhász Zoltánnál jelentkezhetnek. A bál bevételével megyei kórház gyermekosztályát támogatják.

Kedves Barátaink! Szeretettel hivunk és várunk benneteket a legeslegelső Ausztrál Wanna Be Bálra 2018. március 3-án, szombaton este, a Duna Event rendezvényhelyszinen Budapesten.

A Parlament épületével a háttérben a feje tetejére állitjuk a bálozást azáltal, hogy vesszük az alapkoncepciót, hozzáadunk némi szórakozást, remek ételeket, na meg italokat, valamint egyetlen alapszabályt az estére - miszerint keringőzni csak Matildával szabad (ha ennek jobban utánajárnál, ajánljuk az alábbi linket kiindulópontként: https://theculturetrip.com/pacific/australia/articles/the-history-of-waltzing-matilda/).

Ahogy mindig is lenni szokott, van jó és rossz hir is a dologgal kapcsolatban. A rossz hir az, hogy az Ausztrál Wanna Be Bál nincs ingyen - viszont legalább kétféle jegytipust is kinálunk. A Wombat jegyeket azoknak, akik szivesen esznek egy jót táncolás előtt és a Némót azoknak, akik szerint a szomjoltás előbbre való, mint egy lakoma.

WOMBAT 25000 forint (80 euró): Belépés 7 órától, hogy kiélvezhesd a büfévacsorát, ami 10-ig tart. (Különleges ajánlat: 8 jegy, ami egy asztal, 7 áráért.) Korlátlan italfogyasztás egész este - sör, bor, üditők, tea és kávé hajnali 3-ig -, az éjféli "Death by chocolate" (csokoládé általi halál) desszert ráadással.

NEMO 11000 forint (35 euró): Belépés 10 órától mivel a dátum 3.3., minden 3. jegyet ajándékba adunk) 2-t fizetsz, 3-t kapsz! Korlátlan italfogyasztás egész este - sör, bor, üditők, tea és kávé hajnali 3-ig -, az éjféli "Death by chocolate" (csokoládé általi halál) desszert ráadással.

JÓ HIREK Mi ingyen dolgzunk, igy minden fillér a költségeken felül jótékony célra megy, amire 1 OOO OOO forintot szeretnénk összegyűjteni.

Fogyasztáson felüli élvezeti cikkek: stand-up fellépők, didgeridoo (ha nem tudnád pontosan mi is az: https://www.youtube.com/embed/Gf0RrQ62jw8), trombita és zongora zenei aláfestés a vacsora alatt, a Pálinka Republic fellépése, valamint DJ Mike a BudaEvents-től egészen hajnali 3-ig az összes létező Wanna Be slágerrel. A tombolanyeremények közt szerepelnek WizzAir ajándékutalványok, eredeti aboriginal festmények, két fős vacsorák, vagy éppen a belépő visszatéritése. Lesz interaktiv játék is (The Quest/A nyomozás), amiben mindenki egyszerre vesz majd részt. Most pedig keressétek meg honlapon, hogy mi is lesz a menü: www.wannabeball.com. JEGYEK megvásárolhatók MOST, az ajánlatok limitált mennyiségben és ideig: http://tickets.wannabeball.com. Ha bármi egyéb kérdés felmerül(t), feltehetitek az info@wannabeball.com email cimen, amin keresztül jegyfoglalásra is van lehetőség. Üdv, Az Ausztrál Wanna Be Bál csapata.

TEL: 06 30 943 2541

(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?