E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Kipróbáltad már ? Napsugárszauna a Lilla Egészségműhelyben!Forrás: Lilla EgészségműhelyMegjelent: 2018 Február 26. ( Hétfő ) 08:59
A HIHETETLEN GYÓGYEREJŰ NAPSUGÁRSZAUNA MÁR KIPRÓBÁLHATÓ BÉKÉSEN IS! Miben segíthet?

A napsugárszauna segítséget jelenthet:

- alakformálás, testsúlycsökkentés (égessen el 600 kalóriát mozgás nélkül!)

- sejtszintű méregtelenítés

- természetes fájdalomcsillapítás

- krónikus gyulladás, ízületi problémák csökkentése

- vérnyomás normalizálása

- keringésjavítás

- depresszió csökkentése

- immunbetegségek, immunhiány, gyermekeknek hiperaktivitás esetén, figyelemzavar esetén.

A napsugárszaunázás során hétszer több méreganyag és nehézfém távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában. A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz, viszont a napsugárszaunát használók esetében ez az arány mindössze 80-85%. A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok, és különböző mérgező nehézfémek teszik ki. A sejtek szintjéről induló hipertermikus méregtelenítésnek köszönhetően már az első alkalom után frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát.

A napsugárszauna ugyanúgy távolítja el a zsírt, mint amikor kicsavarunk egy szivacsot, de egyúttal eltávolítja szervezetünkből a zsírban tárolt méreganyagokat is.

A napsugárszauna használatának klinikailag igazoltan drasztikus súlycsökkentő hatása van. Egy 2009-es tanulmány bizonyította, hogy mindössze 3 hónap alatt jelentős súly és derékkörméret csökkenés érhető el napsugárszauna használatával.

Azoknak az esetében, akik ülő életmódot folytattak ízületi gyulladás, szív-, és érrendszeri betegségek, vagy légzési bántalmak miatt, a javulás még nagyobb mértékű volt.

Az infravörös sugárzás segítségével természetesen csillapítható a fájdalom és a krónikus gyulladás. Az infravörös sugarak behatolnak az ízületbe, izmokba és szövetekbe. Fokozzák a vérkeringést és ezáltal az oxigén áramlását a testszövetekhez. Azáltal, hogy az infravörös hő a fájdalmat az idegvégződéseken csökkenti, csökken az izmok feszessége is és beindulnak a szervezet saját természetes gyógyító mechanizmusai.

A közeli infravörös hullámhosszú sugárzás növeli sejtjei energiafejlesztő képességét. Ezáltal stimulálja az immunrendszert és a test saját gyógyító mechanizmusait. Továbbá segít a májnak, a veséknek, a beleknek, a tüdőnek, a bőrnek, és a többi méregtelenítő szervnek a méreganyagok semlegesítésében, a leghatékonyabb működésben.

Igyekszem minél több természetes gyógymódot elérhetővé tenni Önnek, hogy

segíthessek egészsége megőrzésében!

Várom szeretettel!

Cs. Nagy Lilla

természetgyógyász, talpreflexológus

BEJELENTKEZÉS:

Tel.: 70 77 254 23

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?