E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Játékos Tavasz Kiállítás a békési Jantyik u. Református ÓvodábanForrás: Szegedi Kis István Református Óvoda - Jantyik u.Esemény időpontja: 2018 Április 5. ( Csütörtök )
Helyszín: Békés Református Óvoda Jantyik 33
Sánta Zoltánné Tóth Etelka amatőr festőművész kiállítása nyílt meg a békési Jantyik u. Református Óvodában.

2018. 04. 05-én. Sánta Zoltánné Tóth Etelka amatőr festőművész kiállítása nyílt óvodánkban, a Jantyik u. Református óvodában.

A megnyitón szép számmal megjelentek az érdeklődők.

Szeretettel köszönthettük körünkben, intézményünk: a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium, általános igazgatóhelyettesét, Palatinusz Pált, Vég Gábort, az általános iskolai intézményegység vezetőjét, Béres Istvánnét, a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsöde igazgató asszonyát, a mezőberényi Talentum Református Óvoda vezetőjét, Törökné Szentpéteri Ibolyát.

Jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt, a Békési Német Nemzetiségi Kissebbségi Önkormányzat elnöke és helyettese, Fehér Vilmosné és Takács Istvánné is, valamint sok szülő, nagyszülő, gyermek és természetesen Etelka és családja.

Az óvodás gyermekek versekkel és néptánc bemutatóval nyitották meg a kiállítást, majd Taróné Tyukodi Anikó, az óvoda intézményegység vezetője mondott néhány szót az amatőr festőművésznő életéről, a kiállítás megrendezésének apropójáról, és az előző napi alkotó napról, melyen az óvodás gyerekek együtt festettek a művésznővel.

A jó hangulatú rendezvényen rácsodálkozhattunk a meghittséget árasztó, vidám színekkel, főként gyermekeket ábrázoló művekre.

A kiállítás 2018. 04. 27-ig megtekinthető a békési Jantyik u. Református Óvodában, nyitvatartási idő alatt.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket!(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?