Szombaton a Nyíregyházát fogadjuk


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Április 14.-én (szombat) 18 órától felnőtt csapatunk, a Nyíregyháza együttesét fogadja a Békés Városi Sportcsarnokban. A felnőtt mérkőzés előtt 14 órától ifjúsági, majd 16 órától serdülő csapatunk lép pályára a Dabas utánpótlás csapatai ellen.

Az ősszel idegenben sajnos 3 góllal alulmaradt csapatunk a nyírségiekkel szemben egy szoros 11-10-es félidő után. Jelenleg pont egyenlőséggel egymás mögött áll a két csapat. Hétvégi vendégeink 20 mérkőzést játszottak, míg csapatunk 19-et. Az előző két fordulóban egy döntetlent játszott a Nyíregyháza Balassagyarmaton, míg a Székács otthonában alul maradtak 2 góllal. Március elején pedig a szintén dobogós Balmazújvárost verték meg két góllal hazai pályán.

Csapatunk a mezőkövesdi vereség után egy edzőmérkőzést játszott Algyőn, ahol sikerült egy jó kis futós meccset játszani, ami bizunk benne kellően felrázta a srácokat. A tavasz közepén elmondhatjuk, hogy egészséges a csapat, mindenki mérkőzésre készen áll, a fontos két pontért.

- Úgy gondolom, hogy a mérkőzésre kilátogatók egy igazi rangadót fognak látni. Dobogón elhelyezkedő csapatok harca lesz a szombati, aminek eredménye nagyban meghatározhatja már az érmek sorsát. Jó erőkből álló, masszív csapat a Nyíregyháza. Mindent lefogunk követni a pontok itthontartásáért, mint minden mérkőzésre most is ugyanúgy készülünk most is. Bízok a csapatban, és hogy ennek a két pontnak megszerzése közelebb fog minket vinni célunk elérésében. Az eddigi hazai mérkőzéseken is egy emberként biztattak szurkolónik, remélem szombaton is segíteni fog a bíztatásuk a győzelem elérésében. - nyilatkozta Papp Bálint.

Várunk Mindnekit a szombati mérkőzésekre! Szurkoljuk ki együtt az újabb két pontot!
Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!