Majális a Dánfoki Üdülőközpontban


Megjelent: 2018 Április 20. ( Péntek ) 12:32
Módosítva: 2018 Április 25. ( Szerda ) 10:21
Május 1-jén délután 14 órától Családi Majális vár kicsiket és nagyokat a Dánfoki Üdülőközpont árnyas fái alatt. Lesz minden, ami egy igazi Majálishoz kell: ugrálóvár, kézműves foglalkozások, lufik, kirakodóvásár, kerékpár gravírozás, valamint a sör és a virsli sem maradhat el.

Bízva a napsütéses, szép időben, családi és céges piknikezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre is kínál lehetőséget a Dánfoki Üdülőközpont a Majális ideje alatt. Mindenkit arra buzdítunk, hogy porolja le a tavaly eltett bográcsot vagy pakoljon tele minden jóval egy piknikkosarat és jöjjön ki a szabadba.

A programok 14 órától kezdődnek, de a Dánfoki Üdülőközpont már 8:00 órától nyitva tart.

Főzőhely foglalás és bővebb információ kérése a 20/592-5636-os számon lehetséges.

14:00 órától a III. Békés Megyei Ki-Mit-Tud? tehetségkutató verseny döntője színesíti a programot.

Az áprilisi elődöntő során 44 jelentkezőből a zsűri tagjai 25 nevezőnek adtak lehetőséget arra, hogy május 1-jén bebizonyíthassák, akár megnyerni is képesek a versenyt.

A délután folyamán fellépnek majd a tavalyi Ki-Mit-Tud? győztesei: Serbán Erzsébet és Miszlai Márton is.

Csordás Ákos, aki 2013-ban az év legjobb férfi hangja címet is elnyerte, este 18:00 órától lép fel a szabadtéri színpadon.

A rendezvényre a belépés ingyenes!

IDŐPONTVÁLTOZÁS:

A Békési Újságban megjelentetett május 5-i esőnap időpontja a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ döntése alapján megváltozott! Kedvezőtlen időjárás esetén a Ki-Mit-Tud? döntő és a koncert 2018. május 1-jén 14:00 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) kerül megrendezésre.
Bővebb információ: bekesikultura.hu, 06-66-411-142

Köszönjük a rendezvény támogatóinak, hogy hozzájárultak a III. Békés Megyei Ki-Mit-Tud? tehetségkutató verseny és a Dánfoki Majális megrendezéséhez!

Támogatók: Békés Megyei Önkormányzat, Békés Város Önkormányzata, Békési Húsfeldolgozó Kft., Békési Kommunális és Szolgáltató Kft., Barta István Zoltán, Bayal Kft., Csaba Center, Csapó Pékség, Dübögő Pizzéria, Egészségfejlesztési Iroda, Enter Center Apartmanház (Hajdúszoboszló), Gemma Bt., Hot Drink Kft., Inter Turbo Kft., Nemzeti Kulturális Alap, Nyíregyházi Állatpark

Médiapartnerek: Békés Mátrix, Békés Megyei Hírlap, Békés TV, Békési Újság, GA-Pix Fotó, Rádió1


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


majális