Tájékozódjon, tanuljon az iparkamaránál!


A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a rendszeres adó- és számviteli, valamint munkaügyi témájú tájékoztató előadásai mellett májusban az két új területen hirdet előadást és képzést.

A részleteket megtalálja honlapunkon: www.bmkik.hu. Érdeklődjön elérhetőségeinken: bmkik@bmkik.hu, +36-66-324-976.

Az adatvédelmi törvény május 25-én bevezetendő változása új feladatokat ró a vállalkozókra, gazdálkodó szervezetekre. Ezzel kapcsolatban szakemberek tartanak előadást nálunk május 7-én 8.30-tól. Részletes tájékoztatás

Továbbá kétnapos, ún. DPO adatvédelmi tisztviselő képzést is szervezünk május 17-én és 18-án, amely tanúsítványt adó vizsgával zárul. Részletes tájékoztatás

Facebook-on a cégem címmel 3 alkalomból álló (de egyenként is hasznosítható) képzésre is jelentkezhetnek az érdeklődők: május 15-én 9.00-13.00 – Facebook-on a cégem (KEZDŐ), 14.00-18.00 – Hírlevél, e-dm készítés (ALAPOZÓ), május 22-én 9.00-13.00 – Facebook-on a cégem (HALADÓ). Részletes tájékoztatás:

Tanuljon és spóroljon velünk!

Facebook-os tanfolyamunkkal akciót hirdetünk!

Három alkalomból álló képzésünknél egy alkalmat ingyen biztosítunk önkéntes tagjainknak.

Online kommunikációs képzésünkkel korszerű tudásra tehet szert, ha pedig tagunk lesz, élvezheti a későbbi tanfolyamokon is a kedvezményeket.

Csatlakozzon Ön is!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!