Témahét a SZKIRG Szánthó A. utcai felső tagozaton


2. rész

Szerdán folytatódtak a rendhagyó órák és foglalkozások.

Földesi Magdi néni magyar órán, Vérné Kati néni informatika órán, Sasné Anikó néni angol órán "dolgoztatta meg" a nebulókat játékos formában, téma továbbra is a CSALÁD volt.

Technika órán Nagy Gabi néni a kosárfonó műhelybe vitte diákjait. De gondja volt az iskola környezetének szépítésére is. Virágokat ültetett a bejárati ajtók mellé lelkes segítőkkel.

Délután kosárlabda zsákoló bemutató várta az érdeklődőket a nemrég felújított, megszépült tornatermünkben. Városunk büszkeségei, az NBI -ben játszó kosaras srácok adtak ízelítőt abból, hogyan is csinálják a "nagyok". Balog Vilmos tanár úr játékosainak bravúrjait hatalmas taps kísérte.

Csütörtökre nyílt napot hirdettünk, így a szülők betekintést kaphattak az iskolánkban folyó munkáról. Sokan éltek a lehetőséggel, bízunk bene, hogy valamennyien elégedetten távoztak, és megosztják majd a jó tapasztalatikat.

A délutáni hőségben folytatódott a foci-kupa, most már a 7-8. osztályosok között zajlott a mérkőzés.

A pénteki napunk vendégváró lázban telt el. Igyekeztünk minden tantermet a következő napra előkészíteni, berendezni. Közben az osztályok felkeresték a városunkba érkező Arany-buszt, és megtekintették a Művelődési Központban az "Emlék-Továbbélés" c. kiállítást is. Molnárné Sas Saci néni hitoktatónk a templomunkban tartotta meg rendhagyó óráját a nyolcadikosonak.

A hőség ellenére néhány 8. osztályos tanulónk vállalta a délutáni kerékpártúrát Kocsor-Szabó Eszter néni és Vámosné Mariann néni kíséretében.

A gyerekek visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy izgalmas, sokszínű hetet zártunk.

A 3. részben a CSALÁDI NAP teljes fotóanyagával jelentkezünk.

Tételek: 1 - 20 / 50 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!