E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Szakmai DélutánForrás: Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és KollégiumEsemény időpontja: 2018 Május 14. ( Hétfő ) 14:00
Helyszín: Békés Szántó Albert 10

2018. május 14-én 14.00 órai kezdettel a Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium, innovatív szakmai délutánra hívta a pedagógusokat.

A téma a "Soha többé dogát, csak ilyen feladatokat" címmel, már külföldön is nagy sikert aratott.

Szelekovszky Noémi és Rideg András budapesti pedagógusok interaktív előadása, játékos formában segít feldolgozni a tanórai követelményeket a gyerekeknek.

Könnyebb a tanulás általa, mert lényegkiemelést és tanulás-módszertant is tartalmaz.

Meglepetés vendégként Szelekovszky László természetvédő, agrármérnök érkezett, aki a természet jelentőségére és a Békés megyében található kastélyok és kúrják fontosságára hívta fel a figyelmet, ami nagyon hasznosnak bizonyult, mert hamarosan kezdődnek az osztálykirándulások. Laci bácsi elhozta és bemutatta új könyvét, ami erről a témáról szól és a nagyérdemű itt a helyszínen hozzá is juthatott.

A délutánon tanítók és gyógypedagógusok vettek részt, akik a megye iskoláiból szépszámmal érkeztek. Beszélgetésekből kiderült, hogy mindenki nagyon jól érezte magát és várják a következő innovatív programot!(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?