Elismerések az iparkamaránál


Éves küldöttgyűlését tartotta a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, ennek keretében elismeréseket adtak át. A kamarai küldöttek elfogadták az előző évi tevékenységéről és gazdálkodásáról szóló beszámolót, valamint a 2018-as programtervet és költségvetést.

Az önkéntes kamarai tagok közül az év Békés megyei kamarai vállalkozója Bartolák László lett, a békéscsabai Bartolák és Társai Kft. ügyvezető igazgatója, az év ipari vállalkozása az orosházi székhelyű Linamar Hungary Zrt., az év kereskedője, szolgáltatója a szarvasi Tóth Ferenc turisztikai egyéni vállalkozó, az év kézműves vállalkozója a sarkadi Papp János száraztészta-készítő, egyéni vállalkozó.

A díjakat átadta: dr. Orosz Tivadar elnök, Rákóczi Attila, a Kormányhivatal főigazgatója.

A Kiváló Gyakorlati Képzőhely 2017. elismerések átadására is sor került. A megye legjobb kamarai tag képzőhelyei, ahol magas színvonalú szakmai oktatás folyik a következők: Bere Árpád gyulai egyéni vállalkozó (fogtechnika), az Eddy Bt. tulajdonát képező kondorosi Napsugár Vendéglő (vendéglátás), a Felina Hungaria Kft., (női szabó) a Linamar Hungary Zrt. (gépipar), a METO-DENT Bt. (fogtechnika), Rajki István cukrászmester (cukrász), Tímár Andrásné egyéni vállalkozó (vendéglátás).

A díjak átadásában fentieken kívül közreműködött Hatos Istvánné,a kamara Szakképzési Bizottságának elnöke.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!